miercuri, 31 decembrie 2014

I'm..

 Si este atat de greu sa realizezi cat de greu iti este fara anumite persoane , dar ce importanta are ca tu sa te gandesti la ele. daca lor nici macar nu le pasa..Suntem atat de naivi cat acordam atat de multa atentie , si uitam de noi si de fericirea noastra .. dar ai nevoie de o persoana careia sa ii poti spune orice, pana si cel mai marunt secret ..
Sunt atat de multe persoane in jurul tau , dar nimeni nu este acea persoana perfecta . ai fost de prea multe ori dezamagit si tradat incat iti este frica sa te mai deschizi in fata oricui , sa iti spui toate punctele sensibile . De la un timp parca nu mai sunt eu ..par atat de fericita dar eu defapt , port al 3-lea razboi mondial in mine .. este greu , foarte greu sa fi tu insuti .. 

After ...Before




Cu siguranta nu sunt aceeasi persoana care eram la inceputul acestui an .Sunt ultimile ore din acest an , an in care am acumulat cele mai frumoase amintiri alaturi de cele mai minunate persoane.In acest an am invatat sa apreciez persoanele din jurul meu , si sa m-a distantez de acele persoane care nu merita atentia mea .  De'a lungul acestui an , m-am schimbat .. m-am schimbat mult .. am inceput acest an ..cu ganduri marunte si triste , cu indecizi ,si multa tristete , este adevarat ca asa cum te prinde anul nou , asa vei fi tot anul ..si acum am aproximativ aceasi stare ca atunci .M-am schimbat mult , nu stiu daca in bine sau in rau .. dar eu cel putin nu m-a mai simt aceasi persoana si imi pare rau , as vrea sa fiu ca inainte .. dar nu stiu ce este schimbat la mine .. m-a simt de parca as fi devenit mai matura , dar vreau sa fiu iar o copila naiva,.
  Ce-i drept m-am schimbat ..

luni, 22 decembrie 2014

SINGURĂTATEA – CEL MAI MAI MARE DUŞMAN PENTRU UNII, CEL MAI BUN PRIETEN PENTRU ALȚII.

Am urât singuratatea o lungă perioadă de timp până când am reușit să îi înţeleg rostul.
Fie că vrem sau nu , cu toţii ne intâlnim cu ea la un moment dat . Nimeni nu-ţi poate spune când , cum şi unde se va întampla, tocmai de asta trebuie să fii pregătit pentru clipa în care apare .
De obicei cei mai singuri ne simţim când iubim. Şi aici nu ma refer la relaţiile alea in care ambii işi declară iubirea unul altuia în fiecare zi şi totul e numai lapte si miere , ma refer la iubirile în care tu iubesti şi cel iubit iţi ignoră fiecare trăire şi fiecare sentiment. Atunci ai impresia că toată lumea ta se termină,cand defapt totul abia incepe.  Singuratea ar trebui sa însemne pentru fiecare dintre noi un moment de eliberare , de liniste , de înţelegere a propriei persoane şi de pregatire pentru un nou început.
Eu nu mă mai întâlnisem de ceva timp cu ea până acum cateva zile când ne-am reîntalnit şi ne-am dat mâna . M-am ţinut strâns de ea , nu mă durea nimic,sufletului îi era bine, nu puteam decât să mă bucur de această revedere. Ştiam că nu mă va părasi până când nu voi înţelege că dacă sunt singură nu înseamnă că sunt o persoană nedorită , înseamnă că sunt pe cât de complicată pe atât de diferită şi specială, iar omul care să mă merite mă asteaptă în altă parte. Azi am înteles asta , azi sunt constientă de tot ceea ce sunt , iar azi nu mă mai simt singură, ma simt împlinită , mă simt puternică şi sunt fericită chiar şi fară ” prinţul pe cal alb “.
Daca un om alege sa te parasească ,lasă-l să plece, nu mai aştepta explicaţiile de după. Singuratatea va fi acolo să-ţi deschidă ochii spre ceea ce meriţi cu adevărat , aşa ca nu o urî , înţelege-o.

Pierdere sau castig ?

 De cele mai multe ori , alegem sa pierdem , sa renuntam la anumite lucruri sau persoane , sau pur si simplu ele pleaca. Intrebarea mea este, am pierdut sau am castigat ? De fiecare data cand pierd o persoana , reapare o alta in viata mea, o persoana din trecut, ciudat .. de multe ori locurile  persoanelor sunt luate de foste cunostinte ..cine stie .. . Unele persoane pleaca , dar se intorc iar altele pleaca definitiv. 
                     ''Oare tu cand te vei intoarce ?''

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Cum stii ca iubesti ?

''Ştii că iubeşti atunci când te simţi un om complet. 


Iubeşti atunci când nu mai arunci privirea în trecut, pentru că ţi-e de ajuns prezentul şi când nu te poţi gândi la un viitor altfel decât cu el împreună. Iubeşti atunci când relaţiile care s-au consumat nu mai înseamnă regrete, iar oamenii din trecut nu îţi mai trezesc emoţii. Iubeşti atunci când trăieşti prezentul .
Iubeşti atunci când ai încredere şi nici nu trădezi, nu pentru că trebuie, ci pentru că nu simţi nevoia. Iubeşti atunci când nu te afli într-o competiţie: cine iubeşte mai mult şi cine lasa mai mult de la el, cine iartă mai mult şi cine greşeşte mai puţin, cine câştigă mai mult şi cine a rămas mai în urmă. Iubirea nu e un concurs, iubirea e despre completare. Când vă completaţi unul pe celălalt, atunci e iubire.
Iubeşti atunci când îl doreşti să-l vezi fericit, pentru că doar aşa vei simţi şi tu fericirea. Iubeşti atunci când fericirea lui e fericirea ta. Pentru că zâmbeşti atunci când îţi zâmbeşte şi eşti fericită când ştii că e fericit lângă tine, pentru că fericirea e să iubeşti şi să fii iubit înapoi.
Iubeşti atunci când nu poţi să fii supărată. Pentru că te topeşti când te acoperă cu sărutări şi te ia în braţe, când te alinta şi te face să zâmbeşti. Pentru că nu îţi găseşti locul atunci când e supărat pe tine şi ai face orice să îl aduci înapoi, să fie el din nou, al tău.
Iubeşti atunci când durerea lui e şi durerea ta. Atunci când ţi-ai dori să ştergi îi ştergi toate suferinţele din suflet şi să-l protejezi de orice tristeţe, când ţi se rupe inima să îl vezi la pământ şi i-ai da bucăţi din tine doar ca să îl vezi din nou întreg. Iubirea e despre dăruire. Când i te dai pe tine, atunci e iubire.
Iubeşti atunci când îi cunoşti mirosul pielii şi harta aluniţelor impregnată pe spate. Iubeşti atunci când te trezeşti lângă el cu zâmbetul pe buze, când adormi cu gândul la el dacă nu sunteţi alături şi te trezeşti doar de dorul de a ţi-l aminti din nou. Iubeşti când te întrebi cum ai dormit până acum altfel decât în braţele lui şi îţi dai seama că dimineţile n-au fost niciodată mai frumoase ca atunci când sunteţi împreună. Iubeşti când te simţi norocoasă să fie al tău, când îi asculţi respiraţia rezemată la pieptul lui şi îi mângâi barba aspră, doar să te convingi că e real, că EL se află acolo.
Iubeşti atunci când te simţi alt om. Când eşti mai calm, mai fericit, mai generos, când ştii orice zi o să fie una bună, dacă o începeţi împreună. Iubeşti atunci când nu ţi l-ai dori să fie altfel. Atunci când îl accepţi aşa cum e: cu defecte şi calităţi, cu nevoi şi păcate, atunci când îi recunoşti că şi tu eşti la fel.

Tu, femeie, iubeşti dacă la tine e deja primăvara în ciuda vremii de afară. Iubeşti dacă ploaia de azi nu e un ghinion, ci un pretext să te cuibăreşti încă o după amiază în braţele lui călduroase şi nu ai nevoie de soare pe cer, pentru că îl ai în inimă şi-n privirea lui. Iubeşti şi eşti iubită! Pentru că eşti frumoasă la trup şi suflet şi pentru că inima ta merită. Pentru că ţi-e primăvara în suflet şi afară, iar de ziua ta nu există cadou mai frumos decât iubirea!

marți, 18 noiembrie 2014

Fericirea incepe azi ..

Poate ca  a trecut o perioada foarte lunga in care tristetea a cuprins tot ceea ce insemna, pentru mine fericire , prea multe motive din care sa fiu trista , prea multe motive din care sa nu zambesc , prea multe lucruri care m-au  afectat atat moral cat si psihic .
  Dar intr-un final , apare acea persoana care schimba totul , desi eu la randul meu i-am gresit foarte mult , ea m-a  acceptat cu greseli , dar si cu defecte ,aceea persoana care a incercat si va incerca sa m-a schimbe mereu in bine .Aceea persoana pe care nu mai  vreau sa o pierd.
 Unele lucruri sunt atat de simplu de spus .. dar atat de complicat .. pot spune ca :
TE ADOR PENTRU FELUL CUM IMI VORBESTI,
TE ADOR PENTRU FELUL CUM TE SIMT,
TE ADOR PENTRU CA MA FACI SA FIU EU, CU ADEVARAT ...
Iubitul meu, vreau sa stii ca te iubesc enorm de mult si m-am indragostit de tine din clipa in care am vorbit prima data. Esti cel mai minunat om din lume si meriti sa fii cel mai fericit. Poate ca uneori sunt rea cu tine si stiu ca te-am facut sa suferi, dar crede-ma ca nu am vrut; nu mi-am dat seama de consecintele care ar urma dupa toate lucrurile rele care le-am facut. Te ador si stii asta, insa am gresit si te rog sa ma ierti . Tu esti aceea persoana care mi-ai readus fericirea , si m-ai facut sa imi dau din nou seama , cum este sa fii fericit cu adevarat . Te iubesc !

duminică, 16 noiembrie 2014

..


Cine sunt eu ?

Sunt aşa zile în care nu mă mai simt eu. Sunt doar un morman de carne şi oase puse la un loc.Astăzi sunt nicicum, niciunde, rătăcesc undeva atârnând de o aţă la capătul lumii. Sunt doar o magazie de amintiri, gânduri şi întrebări cărora încerc să le dau un rost până când, sleită de puteri, cu genunchii zdrobiţi la pământ, le închid mute adânc în mine. Şi nu mai simt nimic. Sunt aşa zile când eu nu mai sunt.Dacă mi-ar bate azi cineva la uşa sufletului, i-aş zice să plece, că nu mă mai aflu acolo. Astăzi eu nu mai sunt eu nici aici, nici acolo, nici dincolo, nicăieri. M-am pierdut. Poate o să treci pe lângă mine pe stradă şi n-o să mă recunoşti. Nici eu nu mai ştiu cine sunt. Pentru că am fost eu şi a durut mai tare ca oricand. Şi mi-am dorit să fiu altcumva, să amputez părţi din mine, să cos altele la loc. M-am mulat mereu după oamenii de lângă mine, am fost cel mai crud agresor al propriei mele inimi. I-am impus să tacă, când să bată, cât de tare, cât de repede, i-am ajustat mereu ticăielile după oamenii care mi-au fost alături. Nu e de mirare că azi nu mai ştiu cine sunt. Îmi mai amintesc de mine doar în zilele în care nu mai simt nimic, când îmi sunt goale sufletul şi mintea şi sunt absentă a propriei mele vieţi. Am fost mulţi oameni până acum, dar astăzi sunt nimeni. Nu ştiu câte persoane trebuie să mai fiu până când o să ajung să fiu eu şi câte măşti o să mai port în faţa lumii; de câte ori o să mă autonulez şi o să reneg părţi din ceea ce sunt şi când o să fac şi eu în final cunoştinţă cu mine. Sigur azi nu, azi eu nu sunt aici. Şi nici mâine, pentru că mâine o să fiu iar altcineva. Şi-o să accept să fiu oricine, sperând că într-o zi voi fi eu..

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Da vs. Nu

 ''Ridica-ma si spune-mi ca va fi bine.Ridica-ma si   spune-mi ma ai pe mine! ''


Îţi aminteşti când mi-ai spus că pot vorbi orice cu tine şi că întotdeauna vei fi aici? ... Poate ca esti aici , dar nu esti cum erai inainte , durerea te-a facut sa te schimbi , sa nu mai fi tu , sa nu mai fii aceea persoana pe care o cunosc ..si imi pare rau ca am facut toate astea .  Ma doare tare , acum ca imi intorci totul cu aceeasi moneda , m-a faci sa ma simt exact cum te-am facut eu sa te simti ..ai reusit sa imi arati cat de tare doare atunci cand esti tratat cu indiferenta , atunci cand nu ti se acorda toata atentia de care ai nevoie ,cand totul este atat de sec , te vreau inapoi , dar vreau sa fie totul ca inainte , stiu sunt sase minime ca totul sa fie aproximativ la fel .. Singura sansa pentru a te recuperea este ceea , sa lupt pentru ceea ce imi doresc si sa iti demonstrez ca eu chiar m-am schimbat si ca te vreau inapoi langa mine , vreau sa iti arat cat de mult te iubesc , dar totusi parca ceva ,m-a impiedica , m-a impiedica frica de a nu iti gresii din-nou , sa nu iti gresesc in timp ce iti demonstrez ca voi fi alaturi de tine mereu si ca nimic nu ma poate impiedica sa fac asta , mi-e frica ca nu voi reusi .. ca voi pierde in fata mea , din cauza proprilor greseli .. ''Nimic nu o sa ne desparta ..'' iti amintesti , ne spuneam asta mereu .. tot ce pot sa iti mai spun este ca o parte din mine a ramas la tine , dar vreau totul ..as incerca sa fac tot ce pot doar ca sa ne fie bine , Dar pana cand voi afla raspunsul deciziei tale..imi va fi greu .. Te iubesc.. ! 

joi, 13 noiembrie 2014

Oare te vei intoarce .. ?

















Şi , ştiu  nu este prima oară când i-am greşit , am făcut-o de multe de ori , ddar acum ,a fost ceva mai mult decât , rău . Îmi pare rău pentru tot ce i-am făcut şi mi-l doresc înapoi , lângă mine . Mi-e dor  îmi fie  un frate mai mare , care îmi oferea cele mai bune sfaturi , eu sunt o copila naivă care nu ştiu  deosebesc cea ce este bine , faţă de cea ce este rău . De multe ori am ales calea greşită , dar atunci . pe moment nu am realizat asta , îmi pare rău pentru tot ce i-am făcut , şi da , îlvreau înapoi , vreau  fie iar lângă mine . Încerc  îi recapăt încredere în mine .. dar dacă el nu mai are încredere în mine .. eu de unde  mai am? Mi-e dor de el , foarte dor , dar uneori speranţele pot acoperi aceste găuri rămase ,şi pot readuce  sentimentele înapoi în peisaj, când e lângă mine ,  simt cea mai fericită ..şi seobservă , a trecut o luna de când nu l-am mai ţinut de mâna , de când nu l-am mai sărutat.. şi îmi pare rău , îmi este teamă  el nu se va mai întoarce la mine ... îmipare rău ..

miercuri, 12 noiembrie 2014

Mi-e dor.. vs. Vreau sa te uit ..

Pot spune ca este ciudat cum poti trece da la o stare la alta , de la un gand la altul , nu este atat de simplu sa iti dai seama , pe cine vrei in viata ta mai mult.Apa sau Foc ? Fericire sau tristete ? Pe cine poti alege ? Sentimentele sunt egale sau in marimi diferite , dar totusi multe s-au patat, au atenuat , lipsesc , s-au zdrobit , nimic nu e mai imporant decat fericirea ta . 

Momentele tale ..

Si stii..? Stii ca exista un moment in care simti ca totul se prabuseste? La propriu..se prabuseste . Tot ceea ce face parte din prezent  e distrus la fel ca si trecutul nu mai vrei sa iti amintesti nimic . Vrei sa uiti ce este si ce a fost .. esti daramat ,esti la pamant . Ai mintea inundata cu ganduri recii , iar sufletul tau este pustiu , nu exista nici macar o pata de fericire sau o lumina de speranta , te distrugi singur , fara sa iti dai seama .

Ai vrea sa renunti la tot si sa o iei de la inceput , dar nu poti , nu mai poti , esti prea daramat , prea distrus , prea afectat . Pana si cele mai mici cuvinte acum te pot afecta , te afecteaza din orice punct de vedere, ai vrea sa incerci sa treci peste orice , dar nu poti , fiecare clipa este ca o eternitate , mult timp in care tu esti trist , si speri ..si speri ca vei fi fericit candva iar nimeni nu iti va putea lua zambetul de pe buze , dar inca esti trist , trist si dezamagit de toti..In anumite momente ai vrea sa uiti de tot , ce este in jurul tau , sis a iti las imaginatia si visele libere..

duminică, 25 mai 2014

Oare ce urmeaza ..?

Oare ce mai urmeaza ? Aceasta intrebare mi-o pun zilnic , de ceva timp , de cand nimic din ce era frumos , acum sunt doar simple amintiri . Persoane cu care ma  intelegeam  bine ..acum sunt doar simple cunostinte  , simple persoane , totul este o simpla speranta de fericire . Imi doresc doar sa fiu eu iarasi , eu , aceea persoana fericita , care tot timpul radea , si nu trebuia sa schiteze un zambet fals pe fata .
Dar prezentul este crunt , totul este diferit , prea multa tristete , prea multa dezamagire , prea multe esecuri , prea multe pierderi . Oare este adevarat , ca tot ce se intampla se intampla cu un anumit scop ? ..Oare tot ce sa intamplat , era o simpla lectie de viata din care sa invat in cine sa am incredere , sau sa nu ma mai incred in oricine ? Oare ..ce urmeaza ?
Oare o sa urmeza fericire sau inca o etapa foarte lunga de tristete..? Speranta ,amintiri , tristete , vise  spulberate .. 
I miss you beutiful moments ..

duminică, 6 aprilie 2014

Truth or lie? ..

Oare este adevarat sau este doar o minciuna ? Oare m-a mai pot ascunde de persoanele din jurul meu ?
Cat timp voi mai nega ca sunt bine , ca nu imi pasa , ca am trecut peste , si chiar nu ma mai intereseaza . Oare m-a mint pe mine , sau pe ei ? Ei oare m-a cred , sau doar se prefac ca m-a cred doar ca sa nu mai imi ceara detali .
Nu ,nu stiu , nu stiu daca nu sunt bine , nu stiu daca imi este bine , sau daca imi este rau . In unele momente simt ca imi este atat de bine , dar dintr-o data totul este in ceata , parca fericirea mea se transforma intr-o ceata densa care nu mai dispare , care m-a intristeaza brusc , fara un motiv anume . 
Zambesc , dar in spatele zambetului meu se afla o tristente nedescoperita de mine , si uneori fara motiv , oare exista cineva care sa isi dea seama ca nu imi este bine , ca imi este atat de greu sa neg mereu . 
Poate ca am fost dezamagita de foarte multe ori dar nu stiu daca am invatat ceva din asta , am invatat doar sa imi ascund tristetea , in spatele unui zambet fals , si in spatele unui chip naiv , care mereu a cazut  in plasa celui care mereu ii facea rau ,dar inca continui sa tin la el . 
Cat de bine imi este atunci cand zambesc , dar  este un zambet fals , un zambet in spatele caruia se afla zeci de ganduri si zeci de amintiri . ? 
Nu , nu imi este bine , dar nu am ce sa fac , viata merge inainte , cu bune si cu rele , m-a voi obisnui sa fiu trista dar sa ascund , sa nu stie nimeni motivul , sau alte detalii. 
Tristete sau fericire , tot una este in sufletul meu , ele sunt amestecate , dar poate uneori nu sunt perfect amestecate , dar continui sa zambesc , chiar daca nu imi este bine . 

duminică, 16 martie 2014

Ce insemni tu pentru mine?

Intr-un singur cuvant tu esti pur si simplu : TOTUL! Cea mai importanta persoana din viata mea..in acelasi timp cea mai speciala. TU, iubirea mea, prima mea iubire. Primul care m-a invatat sa iubesc, semnificatia cuvantului "iubire" . Tu m-ai invatat cum sa te ador si sa nu pot trai fara tine. Esti aerul meu, singurul care imi aduce zambetul pe buze si imi reda fericirea pe chip.. Singurul care conteaza, orice ar spune lumea despre tine. Intr-un fel esti raul ce imi face bine. Mi-ar lua un roman sa scriu ce simt pentru tine, dar sunt cuvinte pe care mi-e teama sa ti le spun in fata si pe care le pun aici. Esti acea persoana care mi-a creeat o multime de amintiri, amintiri frumoase pe care nu le-as uita niciodata. Chiar daca sunt multe obstacole intre noi si multe motive care ne fac sa stam despartiti unul de celalalt, intotdeauna am luptat sa te tin aproape. Nu am reusit trupesc, insa sufletesc am mare nevoie de tine. Mereu m-ai iertat si te-am iertat. Poate sunt o copila, nu sunt matura pe cat as parea. Sunt o copila care te iubeste asa cum stie ea si care iti va fi mereu alaturi. Iarta-ma ca nu am putut ca fiu langa tine la greu..chiar daca te-am ajutat cu vorbe, stiu ca nu e de ajuns. Distanta ma impiedica sa te tin de mana, sa te iau in brate si sa iti soptesc ca totul va fi bine si ca te iubesc enorm. Orice s-ar intampla intre noi, te voi iubi neconditionat. Sunt unele persoane care nu ne sprijina..dar am reusit singura sa imi apar sentimentele fata de tine. Iti multumesc ca mi-ai acordat clipe din viata ta si ca am impartasit iubirea noastra pretutindeni. Toate aceste lucruri le scriu cu lacrimi in ochi. Pe zi ce trece mi-e dor si mai tare de tine. Sunt geloasa pe acele persoane care au ocazia sa te vada in fiecare zi. Esti singurul baiat din viata mea pe care il iubesc cu adevarat. Toate zilele vb doar de tine..adorm si ma trezesc cu gandul la tine. Sunt geloasa pe alte cupluri care au norocul de a fi in permanenta unul langa celalalt. Cu lacrimi in ochi iti simt lipsa si simt nevoia sa iti aud vocea. Esti singurul caruia as vrea sa ii spun totul. Vreau doar sa nu uiti, caci atunci cand ti-e greu ..eu sunt aici. Insa acum eu am nevoie de tine..ma simt singura. Mi-e dor de tine si te vreau aici. Nu mai e mult . Nu mai e mult pana ne vom revedea. Numar zilele si ma omoara gandul ca trece asa de greu. Astept cu nerabdare sa te vad si sa te ating . Nu am cuvinte sa iti spun ce insemni tu pentru mine .Iti multumesc ca m-ai ridicat, atunci cand am cazut.  Imi este foarte dor de tine  .. Te iubesc enorm, dragostea mea !  :(

sâmbătă, 8 martie 2014

Oare ?

Si da , imi este dor , tin la el , il iubesc , dar sti, nu are  rost sa ma mai gandesc la el tot timpul , 
A venit timpul sa o iau de la inceput , poate nu cu el , poate cu altcineva , dar intai ar trebui sa inchei acest capitol din viata mea . 
Cat timp din viata sa mai pierd , asteptandu-l , gata , timpul a trecut , poate ca mi-a deschis ochii sa imi dau seama ce fel de persoana e , si ca nu merita .Nu merita nici macar  sa il privesc , dar inima vera asta . 
Cat sa mai astept sa isi aminteasca ca exist , sa stau sa ma gandesc la el si dupa sa incep eu sa plang ,era isi bate joc iar eu dupa sa fiu cea care sufera , nu cred ca mai are rost nici sa ma gandesc la el , e prea greu , prea complicat . 
Cand o persoana pleaca din viata ta , inseamna ca altcineva trebuie sa ajunga , poate nu azi , poate nu main e, dar va ajunge intr-o zi , aceea persoana care te va face cea mai fericita .

sâmbătă, 1 martie 2014

Recunosc..

   
Pot , spune ca recunosc , imi este atat de  greu sa trec peste , da, imi este dor de el , chiar foarte dor , dar mi-e teama sa ii spun ca inca tin la el si poate ca as mai vrea sa incercam o data relatia noastra.. 
Este atat de greu sa iti recunosti adevaratele sentimente. 
Imi este frica , imi este teama sa mai vorbesc cu el , cand il vad la departare si , vad ca se apropie usor cu pasi  lenti , ma speri , ma panichez si imediat imi mut privirea in alta parte , sau ma uit in telefon ...
Nu inteleg de ce sunt atat de fraiera si nu ii spun tot , in fata , sa am curajul sa ii spun ''STAI ", AM CEVA SA ITI SPUN ! '' , nu , nu pot , pe cine incerc sa pacalesc ..Am nevoie de curaj , dar imi  este teama sa nu ma reneasca din nou . Poate e mai bine sa ramanem asa cum suntem , doar prieteni . 
Am incercat sa trec peste da nu sa putut , am cunoscut un alt baiat , dar era prea greu sa ma atasez de el , de ce sa stau cu el mult timp daca eu nu ma simt bine ? , daca nu este potrivit pentru mine ? Int-adevar il placeam dar degeaba eu tineam la fostul , era prea greu sa trec peste , asa ca am ales sa pun punct relatiei , fara sa ii zic  nimic . 
Totul este mult prea greu ..  :(
[Posted by Sorana]

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Distance ..

Si cateodata te simti singura ; indiferent ca ai atatea persoane langa tine. Te simti singura, deprimata si doare .. Te doare ca nu ai acea persoana speciala langa tine. Te omoara gandu' ca vrei sa fi acolo, cu el. Sa ii fi alaturi la bine si la greu, sa il iei in brate, sa il iei de mana. Te roade invidia ca altii sunt asa, dar tu cu el nu ..tie ti'au ramas doar imagini pe care nu ai cum sa le uiti vreodata. Iti alini durerea doar cu melodii, cu versuri care te reprezinta. Ai dorinta de a creea cat mai multe amintiri frumoase cu el . Mai presus de toate sa ii dovedesti cat de mult il iubesti si cat inseamna pentru tine . Doare faptu' ca nu va vedeti, neincrederea, gelozia si celelalte lucruri .. Simti nevoia sa ii spui tot ce ai pe suflet ; simti nevoia sa fugi spre el, dar ceva te opreste ..si anume distanta . Te opresc km sa ajungi acolo unde inima te conduce. Ai vrea ca distanta sa dispara. Ai vrea ca tu sa dispari pentru un moment .. ca sa nu mai simti acel dor ce te macina pe interior . De aceea se numeste dor , ca doare ? Oare cati dintre noi au o relatie la distanta ?  :( 
                                                                                                               Posted by Ana

Accept me as I am .. ?

'
                   Sunt oameni care te accepta asa cum esti tu ,nu iti vor pune conditie de schimbare sau iti     vor zice defectele in fata . Sunt persoana care orice ai face , chiar daca le vei gresi acestea vor fii intotdeauna alaturi de tine si la bine si la rau . Uneori te bazezi pe persoanele  recent cunoscute deoarece stii ca in ele poti avea uneori mai multa incredere ..am cunoscut persoane noi care m-au ajutat foarte mult cu diferite sfaturi si consolari ,au fost alaturi de mine cel putin doar cu gandul nu si cu trupul,dar conteaza ca au fost . Uneorii am fost ''abandonata'' de prietenii si am ramas singura , a trebuit sa infrunt sinugura ceea ce ma astepta dar am reusit ,uneori chiar ai nevoie de ajutorul lor . Prietenia niciodata nu se va demoda , acesta ne va oferi cele mai frumoase amintiri alaturi de cei dragi noua , alaturi de prietenii adevarati ,am pierdut persoane pe care le consideram prieteni dar ele au fost doar niste copii false care imi doreau raul . Uneori sunt persoane la care nici macar nu te astepti sa te dezamageasca , imi pare rau pentru tot ceea ce am facut pentru anumite persoane .
[posted by sorana]


Greselile mele ..


Orice mic lucru , orice cuvant spus la nervi de cineva la adresa ta , te va rami ..orice persoana isi va lasa amprenta asupra ta . Dar de ce noi trebuie sa tinem cont de ce zic cei din jur . 
Noi ne cunoastem pe noi insine si stim foarte bine de suntem capabili , nu trebuie sa le permitem celor din jur sa ne puna etichete .
Eu sunt puternica , stiu ca pot face aproape orice daca imi doresc cu adevarat acel lucru , sunt capabila sa ma bazez pe proprile mele puteri si proprile mele ganduri .
Leaga-te de persoanele dragi din jurul tau,lasa-i sa te ajute , spune-le tot ce simti ..Orice om greseste mai mult sau mai putin in viata ,dar cel  mai important lucru ..fiti indierenti cu cei ce va vor raul ,cu cei care isi doreau sa dispareti sa va faceti de ras ,sa calcati drept , arata-le c esti capabil de tot ceea ce iti  propui , 
Fi tu , cel in care poti avea incredere .
[posted by Sorana]

joi, 23 ianuarie 2014

This is me..


Ea te-a iubit. Ea care ti-a stat alaturi si a crezut in tine atunci cand nimeni nu mai credea, nici macar tu! Ea te iubea cu disperarea unui copil ce isi pierduse jucaria preferata, dar nu ai stiut s-o apreciezi. Ai facut tot ce ti-a stat in putinta s-o indepartezi. Cearcanele ei iti spun multe, la fel si ochii ei mari si fixi… candva te pierdeai si te regaseai in ei. Ea te-a iubit si a indraznit sa viseze, sa isi doreasca sa imbatraneasca in bratele tale, se visa alaturi de tine pana la sfarsit. Cat de dureros si de tragic! De ce atata suferinta? La ce e buna ea? A trebuit sa-i joci sufletul in picioare, sufletul ce te iubea si era doar al tau. De acum incolo isi va proteja sufletul si linistea, nimicul ce i-a mai ramas dupa plecarea ta. Tu ai avut sufletul ei la picioarele tale. Pentru ea TU AI FOST TOTUL! Te-a iertat pentru toate vorbele dureroase aruncate in nestire si-n nepasare, te-a iertat din prima zi doar ca nu intelegea DE CE NU O POTI IUBI? O vreme a luptat. A luptat cu indarjire, a luptat pentru iubirea ei, a luptat cu tot ce o inconjura, a luptat chiar si cu propria ta vointa. Iti mai amintesti? Dar intr-un sfarsit s-a recunoscut invinsa. Ea te-a iubit mai presus de tot si decat toate. Ea te-a iubit, suflet obosit de atatea cautari! Acum nu-ti mai ramane decat s-o privesti in ochi, sa-i iei mainile si sa i le duci la pieptul tau, sa-i mai mangai sufletul cu o privire si cu acelasi zambet gol si sarcastic. Tu ,suflet obosit, sa nu uiti cum se pierdea in imbratisarea ta soptindu-ti la ureche “inca un moment perfect, iti multumesc”.

Ea, femeia care care te venera, care te iubea si care te adora, care a reusit sa vada in tine un suflet dornic de iubire. Femeia care s-a daruit nebuneste trup si suflet. Priveste-i acum ochii obositi de atatea lacrimi varsate, de atatea nopti nedormite, de-atatea ganduri ce nu i-au dat pace… pentru ca ea, ea te-a iubit!
[posted by Sorana]

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

''Fara muzica ,viata ar fi o greseala ''




Muzica face parte din viata.Ea iti alina durerea, ea te mangaie, ea te inveseleste.Cred ca muzica pe care o asculti te defineste ca persoana. Spune-mi ce fel de muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti.
Nu este intocmai o greseasla , dar ar fi o viata , monotona , plictisitoae ,seaca.
Muzica ne innobileaza sufletul, ne ajuta, ne calmeaza, fiecaruia dintre noi transmite ceva, poate suntem mai fericiti sau poate dimpotriva ne intristeaza. INSA, a declara ca viata fara muzica nu are sens, imi pare putin exagerat. E tocmai invers! Avem nevoie de viata pentru a compune, interpreta si asculta muzica!Pentru mine, muzica e un drog. Am ajuns sa o consum mai mult decat hrana. Sunt dependenta, ma simt in elementul meu, ma exprim, ma bucur, ma intristez.
Pentru unele persoane muzica este la fel ca si un medicament ,poate uneori pentru fericire , poate uneori te intristeaza. 
Citatul pentru mine este : Real,adevarat,true,verdadero,pravdivý in orice limba as zice,este adevarat! muzica te alina la greu,cand esti fericit te face si mai fericit, cand viata nu mai are niciun rost ea te face sa speri, cand crezi ca n-ai curaj ea iti da mai multa putere si cand esti distrus in mii de bucatele ea te "lipeste" la loc si te face ca nou...
[posted by Sorana]

vineri, 3 ianuarie 2014

Nu alerga dupa o persoana..

  
Nu alerga dupa o persoana ...daca ea nici macar nu paseste catre tine .
De multe ori ,atunci cand ne despartim de iubitul/a noastra , noi vrem sa ne impacam cu el sau cel putin  sa mai vorbim cu aceea persoana . Dar daca ea nu da nici macar 2 bani pe noi , de ce sa ne agitam , de ce sa incercam sa ii tot atrageam atentia ??
Ori cat de mult ai vrea sa i arati ca iti pasa de el/ea ,pentru el iniferenta este cea mai buna metoda pentru a scapa de tine .
Tu il vrei langa tine iar el te vrea la zece mii de metrii distanta .Dar stai calm , dupa un timp si el/ea va realiza ceea ce a pierdut si se va intoarce la tine iar tu vei fi prea fericit/a sa ii mai acorzi atentie si i vei spune ''Atunci cand imi pasa m-a ignorai ,iar acum la fel voi face si eu ''

Ceea ce ne sperie cel mai tare este...


Ceea ce ne sperie intr-o relatie este frica de a  nu  fi inselat ,frica de a nu pierde persoana pe care o iubim , persoana la care tinem foarte mult .
De cele mai multe ori tinerii ,adolescentii se insala unul pe altul si unul dintre ei va suferii.
De cele mai multe ori au loc certuti din nimicuri , poate in gluma ,poate nu , si pur si simplu o sa ajungeti la concluzia ca trebuie sa luati o ''pauza'' ,acum totusi ,cum sa iei o pauza intr-o relatie ?! Ok..pauza , in pauza aceasta eu ma mai cuplez cu vreo 10 si tu ramai singur in acest timp ..este normal ? Nu ..aceste ''pauze'' ne sugereaza ca partenerul nostru s-a cam plictisit de noi ,dar nu vrea sa va despartiti .Aiurea..
Dupa acesta ''pauza''   veti ramane cu intrebarile :''oare se gandeste la mine ?'' ; ''oare ii este dor de mine ?'' . Si de fiecare data tu adormi cu gandul la el , poate uneori adormi plangand pentru ca nu ai stiut sa ai grija de aceea persoana , sa o pretuiesti atunci cand era langa tine . 
Deveniti amandoi indiferenti , sunteti ca niste straini iar , va comportati de parca nu va cunoasteti dar defepat..ati vrea sa va luati in brate si s-a va spuneti atat de multe lucruri ..nu va priviti in ochii , treceti unul pe langa altul cu privirea in alta parte..
''Cand ai pe cineva langa tine. Si nu stii sa apreciezi. Realizezi ce greu ti-e fara el.. Dupa ce il pierzi. ''