vineri, 3 ianuarie 2014

Ceea ce ne sperie cel mai tare este...


Ceea ce ne sperie intr-o relatie este frica de a  nu  fi inselat ,frica de a nu pierde persoana pe care o iubim , persoana la care tinem foarte mult .
De cele mai multe ori tinerii ,adolescentii se insala unul pe altul si unul dintre ei va suferii.
De cele mai multe ori au loc certuti din nimicuri , poate in gluma ,poate nu , si pur si simplu o sa ajungeti la concluzia ca trebuie sa luati o ''pauza'' ,acum totusi ,cum sa iei o pauza intr-o relatie ?! Ok..pauza , in pauza aceasta eu ma mai cuplez cu vreo 10 si tu ramai singur in acest timp ..este normal ? Nu ..aceste ''pauze'' ne sugereaza ca partenerul nostru s-a cam plictisit de noi ,dar nu vrea sa va despartiti .Aiurea..
Dupa acesta ''pauza''   veti ramane cu intrebarile :''oare se gandeste la mine ?'' ; ''oare ii este dor de mine ?'' . Si de fiecare data tu adormi cu gandul la el , poate uneori adormi plangand pentru ca nu ai stiut sa ai grija de aceea persoana , sa o pretuiesti atunci cand era langa tine . 
Deveniti amandoi indiferenti , sunteti ca niste straini iar , va comportati de parca nu va cunoasteti dar defepat..ati vrea sa va luati in brate si s-a va spuneti atat de multe lucruri ..nu va priviti in ochii , treceti unul pe langa altul cu privirea in alta parte..
''Cand ai pe cineva langa tine. Si nu stii sa apreciezi. Realizezi ce greu ti-e fara el.. Dupa ce il pierzi. ''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu