sâmbătă, 4 ianuarie 2014

''Fara muzica ,viata ar fi o greseala ''




Muzica face parte din viata.Ea iti alina durerea, ea te mangaie, ea te inveseleste.Cred ca muzica pe care o asculti te defineste ca persoana. Spune-mi ce fel de muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti.
Nu este intocmai o greseasla , dar ar fi o viata , monotona , plictisitoae ,seaca.
Muzica ne innobileaza sufletul, ne ajuta, ne calmeaza, fiecaruia dintre noi transmite ceva, poate suntem mai fericiti sau poate dimpotriva ne intristeaza. INSA, a declara ca viata fara muzica nu are sens, imi pare putin exagerat. E tocmai invers! Avem nevoie de viata pentru a compune, interpreta si asculta muzica!Pentru mine, muzica e un drog. Am ajuns sa o consum mai mult decat hrana. Sunt dependenta, ma simt in elementul meu, ma exprim, ma bucur, ma intristez.
Pentru unele persoane muzica este la fel ca si un medicament ,poate uneori pentru fericire , poate uneori te intristeaza. 
Citatul pentru mine este : Real,adevarat,true,verdadero,pravdivý in orice limba as zice,este adevarat! muzica te alina la greu,cand esti fericit te face si mai fericit, cand viata nu mai are niciun rost ea te face sa speri, cand crezi ca n-ai curaj ea iti da mai multa putere si cand esti distrus in mii de bucatele ea te "lipeste" la loc si te face ca nou...
[posted by Sorana]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu