sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Urmele plecari lui..

Nu te invata nimeni cum sa treci peste o despartire .
Nu exista un manual.Nu exista cuvinte care sa panseze ranile, culori care sa umple abisul din inima , ganduri care sa limpezeasca  haosul din minte .Atunci cand te desparti de fiinta iubita, durerea e atat de vie incat o poti atinge.Are forma amintirilor tale.Si miroase a gheata, si apasari negre .Iar timpul sta pe loc.Fiinta ta pluteste inerta si-ti auzi sangele cum clocoteste si striga numele lui.Si ai vrea sa-ti dizolvi sufletul, si carnea, si intreaga faptura.Poate asa vei reusi sa nu mai simti .
Fiecare despartire este un dans macabru al iubiri .
Atunci cand pierzi omul iubit , o particica din tine pleaca cu el.Pentru totdeauna.Si e o mare tampenie sa credem ca locul acelei persoane va  fi vreodata umplut de altcineva .Pentru ca nu-i asa , Fiecare poveste de dragoste pe care o trim, atunci cand se sfarseste, lasa un semn etern, unic , infantibil.Un semn scrijelit in inima ta , facut de voi amandoi , tinandu-va pentru ultima oara de mana ,
Când iubim pe cineva şi-l pierdem, îl căutăm toată viaţa. Asemănări vom găsi în alte persoane, dar pe acel cineva nu-l vom găsi niciodată. Vom găsi o variantă a lui, îmbunătăţită, care nu va pleca. Va rămâne.

Un comentariu: