duminică, 4 ianuarie 2015

E bine sa plangi ?





        E bine sa plangi dar cand esti singur sau cu o persoana de incredere , sa nu te faci de rusine , e bine sa plangi in felul acesta elimini toate sentimentele negative iti limpezesti mintea si sufletul si il golesti pentru alte sentimente , e bine sa plangi altfel o sa astrangi in tine numai ura si suparare ... e bine sa plangi dar doar atunci cand simti , nu cand vrei ...
         Nu plangem niciodata pentru cineva . Plangem pentru noi. Plangem ca ne-a frant inima, plangem ca ne-am pierdut timpul, plangem ca ne e mila de sufletul nostru, plangem ca nu am oferit mai mult celui care a meritat... Si da, e cel mai bine sa plangi cand esti singur. Oamenilor le plac lacrimile tale, dar te vor judeca dupa ceea ce stiu ei sau dupa ceea ce au trait ei. Mai bine sa te vada puternic, pentru ca atunci nu vor avea curajul sa te judece si nu se vor hrani din suferinta ta .

  Este gratuit sa plangi ..nu se intampla nimic .. Doar ochi roşii şi ceva risipă de şerveţele. Strică machiajul, însă face nouă din zece oameni să se simtă mai bine..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu