miercuri, 28 ianuarie 2015

Felicitari .

    Felicitari .. ce pot spune , ai ajuns sa ma faci sa ma schimb intr-o persoana in care nu mi-as fi imaginat vreodata ca voi fi . Ai reusit sa ma schimbi  , odata cu plecarea ta , ai ales sa ma lasi cu ochii in soare  , fara pic de interes sau mila .. ai plecat , fara sa iti mai pese daca sunt bine , sau daca sa intamplat ceva cu mine .. daca sunt fericita , sau orice altceva .
  M-ai schimbat intr-o persoana rece .. m-ai facut sa nu mai fiu eu..cea care era ,
  Iti amintesti ca ti-am zis ca voi fi rece si nu voi mai iubi pe nimeni asa cum am iubit pana atunci ? Da.. uite , asta fac acum , batjocoresc sentimentele altora , le tratez cu indiferenta , mi-e frica sa nu le ranesc asa cum ai facut tu mine . Mi-as dori sa stiu doar ca esti bine .. si ca si tie iti este dor de mine, imi pare rau , ca nu am fost asa cum ti-ai fi dorit tu , imi pare rau ca nu mai sunt cine am fost .

vineri, 23 ianuarie 2015

Linistea Marii..





   Atunci cand te gandesti iti amintesti orice , chiar si cele mai marunte ganduri si amintiri ..
   Atunci cand stai pe marginea apei pe malul marii , iti pui intrebarea ''Cum ar fi fost daca ..?'' Fiecare val care se izbeste  de mal  il poti descrie ca pe un vis neimplinit, o speranta spulberata ..
 Stai si te gandesti ca ai vrea ca totul sa fie asa cum iti doresti.. sa fi fericita , sa nu mai existe lacrimi si ganduri negative .  Nu realizezi cat de trista esti , cate lavrimi incerci sa opresti..Marea este ca un refugiu pentru mine, aici am cele ,mai multe amintiri..pe care nici daca vreau nu le pot uita .

Stau si ma gandesc , ma uit cum valurile se izbesc de mal , iar ochii imi lacrimeaza  usor. Imi pun intrebarea , ''oare de ce nimeni nu ma cunoaste asa cum trebuie .. '' sa stie atunci cand port pe fata un zambet fals, dar persoana care era capabila sa faca asta nu mai face parte din viata mea , a devenit un strain .
Imi este usor sa scriu , uitandu-ma la apa , la valuri ,. ma simt din nou , un copil, vremea aceea cand totul era roz .. Atat de multe ganduri , sperante, amintiri ..Nimic nu este asa cum iti vei imagina, mereu va exista ceva sau cineva care sa iti distruga si cea mai mica urma de fericire .

joi, 22 ianuarie 2015



 Ma intreb oare daca tu te-ai simtit vreodata asa cum ma simt eu .. asa prost , asa trista , asa singura , aproape abandonata ..nu abandonata ca persoana , sufletul meu este abandonat.. toate gandurile mele sunt colorate cu culori cenusi .. inchise , ce reprezinta starea mea de zi cu zi . Ma intreb oare daca tu intelegi , prin ce trec eu ,sau doar ti se pare a fi o joaca de copii ?
  Am abandonat toate gandurile , tot ce mi-am dorit si tot ce mi-am putut imagina , si toate visurile mele..Mi-as dori sa pot sa fiu ca inainte , sa fiu acea persoana simpla si fericita care zambea din orice lucru marunt ,sa nu pun la suflet totul si sa imi fac rau singura . Vreau sa ma imaginez cea mai fericita persoana , sa zambesc mereu natural ,nu doar un zambet fals .
Nu imi place sa imi arat toate greutatile ,problemele si tot ce am pe suflet , sunt multe, foarte mult dar majoritatea nu le stie mai nimeni , prefer sa le tin in mine, nimeni nu iti vrea binele printre atat de multe persoane false , fara pic de interes in sufletul sau si fara pic de mila . Daca ar putea sa te calce in picioare si in ultima ta clipa de fericire , ar fi perfect .

Te intreb.. ? Oare ma cunosti  ? Sau oare ai putea sa te pui in locul meu sa vezi cum este ?

Totul se prabuseste..








Usor , usor , putin cate putin , tot ce ma inconjoara se prabuseste , dispare .. Pe zi ce trece , tot ce imi face bine , usor dispare ..
   Puteam sa jur ca s-a schimbat , dar ca de obicei , m-am inselat , el nu s-a schimbat  doar aluzile mele sunt schimbate ,doar visele mele , doar ca imi imaginez un altfel de om , mai bun , mai bland , dar cu timpul , acest om nu va mai exista pentru mine .
    Ar fi mai bines sa renunt acum , la tot cea ce imi face rau , s-a ma indepartez de toate persoanele alea reci care imi fac rau , toate persoanele false din viata mea ,desi risc sa raman fara ‘’prieteni’ .
Putine sunt persoanele care ma inteleg cu adevarat si care chiar ar incerca sa se puna in locul meu doar pentru a ma intelege ..restul pot arunca doar niste vorbe amarate in vand , alaturate de niste minciuni si cuvinte dureroase.

  Cuvintele mereu vor durea mai mult ca orice , prefer sa primesc o palma decat niste cuvinte ‘’grele’’ care stiu ca pe mine ma dor.. mi-as dori sa ma cunoasca cineva la perfectie sa nu mai fie nevoie sa ma descriu eu de fiecare data ..Doar atat ..

vineri, 9 ianuarie 2015

Heii ..

Hei Iubire ..defapt nu,  scuze , Hei straine .. nici nu stiu cum sa incep .
Ce mai faci, esti bine ?cum o mai duci ?Ma mai iubesti ? Iti este dor ? sau mai bine zis..ti-a fost vreodata ? Am ramas cu gandul la tine de atunci .. de cand ai plecat, de cand te-am imbratisat pentru ultima oara si te-am sarutat . Ma intreb daca esti bine  , sau daca te-ai mai gandit la mine .. 
Esti bine ? Esti fericit ? 
Ma gandeam la clipele petrecute impreuna.. cate momente frumoase , cata fericire , iar acum..acum , suntem separati unul de celalalt ..eu trista , tu ? Nu stiu ,, tie poate iti este bine.. a fost alegerea ta sa uitam sa ne zambim , nu a mea..Imi pare rau ,, Imi pare rau ca am insistat atunci sa ne impacam ... am reusit sa ma fac sa sufar din pacate ..
Ajunsesem sa te iubesc atat de mult..incat acum .. toate sentimentele de iubire ..reprezinta doar ura..durere.
Ai idee cat am plans dupa ce ne-am despartit ? Nu , nu ai de unde sa stii , si nici sa iti imaginezi .. a durut , un timp sa nu te mai am langa mine , inca doare, dar daca te obisnuiesti cu durerea uiti ca e acolo, si incerci sa zambesti sa fi fericita alaturi de persoanele pe care le ai in momentul acela langa tine , ele ar da orice sa te vada fericita.. 
Stiai ca tristetea ti se poate observa chiar si in ochii , in privire ?.. bine inteles ca nu stiai , tu nu sti ce inseamna sa fi ''ranit'' de cineva ..
Imi imaginam ca totul sa fie roz.. dar nu a fost .. Imi pare rau ! .





luni, 5 ianuarie 2015

Sentimente..Ura..

                Am ajuns sa il iubesc atat de mult incat in momentul de fata am ajuns sa il urasc si sa nu ii mai doresc nimic altceva decat ceea ce mi-a facut el mie.Sa jucat atat de mult cu sufletul meu , si sentimentele mele  pana a ajuns sa ma ''distruga'',
                                 Fix persoana la care nu ma asteptam , nu as fi putut sa cred doare atat de tare sa nu mai ai unele persoane langa tine .El a reusit sa ma distruga atat psihic cat si moral, mi-as dori sa pot trece sau macar ca el sa fie din nou al meu..Desi timpul nu poate fi dat inapoi , pentru a putea fi reparate multe greseli facute de amandoi. Iubire e ca un glob de cristal , de fiecare data cand il scapi , sare cate un ciob , care te doare si iti atinge inima ..

duminică, 4 ianuarie 2015

E bine sa plangi ?





        E bine sa plangi dar cand esti singur sau cu o persoana de incredere , sa nu te faci de rusine , e bine sa plangi in felul acesta elimini toate sentimentele negative iti limpezesti mintea si sufletul si il golesti pentru alte sentimente , e bine sa plangi altfel o sa astrangi in tine numai ura si suparare ... e bine sa plangi dar doar atunci cand simti , nu cand vrei ...
         Nu plangem niciodata pentru cineva . Plangem pentru noi. Plangem ca ne-a frant inima, plangem ca ne-am pierdut timpul, plangem ca ne e mila de sufletul nostru, plangem ca nu am oferit mai mult celui care a meritat... Si da, e cel mai bine sa plangi cand esti singur. Oamenilor le plac lacrimile tale, dar te vor judeca dupa ceea ce stiu ei sau dupa ceea ce au trait ei. Mai bine sa te vada puternic, pentru ca atunci nu vor avea curajul sa te judece si nu se vor hrani din suferinta ta .

  Este gratuit sa plangi ..nu se intampla nimic .. Doar ochi roşii şi ceva risipă de şerveţele. Strică machiajul, însă face nouă din zece oameni să se simtă mai bine..

sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Urmele plecari lui..

Nu te invata nimeni cum sa treci peste o despartire .
Nu exista un manual.Nu exista cuvinte care sa panseze ranile, culori care sa umple abisul din inima , ganduri care sa limpezeasca  haosul din minte .Atunci cand te desparti de fiinta iubita, durerea e atat de vie incat o poti atinge.Are forma amintirilor tale.Si miroase a gheata, si apasari negre .Iar timpul sta pe loc.Fiinta ta pluteste inerta si-ti auzi sangele cum clocoteste si striga numele lui.Si ai vrea sa-ti dizolvi sufletul, si carnea, si intreaga faptura.Poate asa vei reusi sa nu mai simti .
Fiecare despartire este un dans macabru al iubiri .
Atunci cand pierzi omul iubit , o particica din tine pleaca cu el.Pentru totdeauna.Si e o mare tampenie sa credem ca locul acelei persoane va  fi vreodata umplut de altcineva .Pentru ca nu-i asa , Fiecare poveste de dragoste pe care o trim, atunci cand se sfarseste, lasa un semn etern, unic , infantibil.Un semn scrijelit in inima ta , facut de voi amandoi , tinandu-va pentru ultima oara de mana ,
Când iubim pe cineva şi-l pierdem, îl căutăm toată viaţa. Asemănări vom găsi în alte persoane, dar pe acel cineva nu-l vom găsi niciodată. Vom găsi o variantă a lui, îmbunătăţită, care nu va pleca. Va rămâne.

vineri, 2 ianuarie 2015

Usor..

De ce , fix persoanele la care nu te astepti te ranesc , fix atunci cand iti este bine si esti cel mai fericit ? Oare in mintea lor exista macar un fior de regret , sau cel putin un  gand , ca ceea ce fac te pune la pamant ? Te doaboara usor ,usor , putin , cate putin .. dar ce conteaza ..fericirea lor este pe primul loc ..
Am ajuns la concluzia ca va trebui sa fiu rece de acum , sa nu mai pun suflet in nimic , ca mai apoi sa nu mai regret , sa nu imi mai para rau de nimic . Tot ce va urma de acum va fi un basm , o poveste , fara rost , sau poate candva , va fi o poveste perfecta , asta doar daca fericirea mea va fi pe deplinin.
Toate sentimentele , toate sperantele sunt spulberate de cele mai neasteptate persoane ..te-ai gandit ca totul va fi bine si perfect pana cand o singura persoana , ti-a ruinat toate visele .
Fiecare lacrimi ..reprizinta zece cuvinte nerostite , pe care le vei regreta candva..
''Am avut incredere oarba ca eram impreuna pe drumul cel bun
Am crezut ca ne putem ofeti tot ce aveam nevoie, 
M-am pus pe mine de-o parte. 
Nu stiam daca o sa-l mai pot iubi vreodata
Dar eram pornita, sa aflu cine sunt, cu adevarat
Sa traiesc in adevar, in adevarul meu. ''