miercuri, 1 ianuarie 2014

Prima iubire .


                                          


Cu toti stim cum este sa iubesti pentru prima data , sa ai parte de primul sarut, sa ai acei fiori cand te vezi cu primul tau prieten . 
Prima iubire nu se uita niciodata" - sunt vorbele pe care le aud foarte des si eu inclin sa cred ca sunt adevarate. Intr-adevar, este greu sa dai uitarii primii "fluturi" din stomac, prima bataie mai puternica a inimii, noptile nedormite, petrecute cu gandul la prima persoana pe care ai iubit-o.... 

Pot fi momente in care l-ai urat pentru ca ai ajuns sa il iubesti atat de tare, incat ai ajuns in pragul disperarii in momentul in care v-ati despartit, poate inca il mai iubesti sau te copleseste nostalgia cand iti aminteste de el - "Ce bine era", "Cat eram de fericiti impreuna!..." - sau poate inca mai adormi cu gandul la el.
Nu este atat de usor sa treci peste prima relatie deoarece inca esti la inceput , nu ai invatat mai nimic despre iubire , dar el ,baiatul de care te-ai indragostit prima oara va ramane mereu in gandul tau .
Se spune ca 'primul iubit il vei compara cu toti baieti pe care ii vei mai numi ''iubit''.
Prima iubire te marcheaza dar si te pregateste pentru urmatoarele relatii. Nu va ramane doar o simpla amintire, acele emotii ale revederii te vor incerca de multe ori. Este important felul in care iubirea a aparut si ce -sa intamplat intre tine si el. Iubirea vine si pleaca fara sa anunte. Nu poti fi pregatit pentru o noua iubire sau pentru o despartire. Sfarsitul primei iubirii nu este si sfarsitul sentimentelor tale. Fii sigura insa de un lucru: prima iubire nu o sa o uiti niciodata...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu