sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Distance ..

Si cateodata te simti singura ; indiferent ca ai atatea persoane langa tine. Te simti singura, deprimata si doare .. Te doare ca nu ai acea persoana speciala langa tine. Te omoara gandu' ca vrei sa fi acolo, cu el. Sa ii fi alaturi la bine si la greu, sa il iei in brate, sa il iei de mana. Te roade invidia ca altii sunt asa, dar tu cu el nu ..tie ti'au ramas doar imagini pe care nu ai cum sa le uiti vreodata. Iti alini durerea doar cu melodii, cu versuri care te reprezinta. Ai dorinta de a creea cat mai multe amintiri frumoase cu el . Mai presus de toate sa ii dovedesti cat de mult il iubesti si cat inseamna pentru tine . Doare faptu' ca nu va vedeti, neincrederea, gelozia si celelalte lucruri .. Simti nevoia sa ii spui tot ce ai pe suflet ; simti nevoia sa fugi spre el, dar ceva te opreste ..si anume distanta . Te opresc km sa ajungi acolo unde inima te conduce. Ai vrea ca distanta sa dispara. Ai vrea ca tu sa dispari pentru un moment .. ca sa nu mai simti acel dor ce te macina pe interior . De aceea se numeste dor , ca doare ? Oare cati dintre noi au o relatie la distanta ?  :( 
                                                                                                               Posted by Ana

Accept me as I am .. ?

'
                   Sunt oameni care te accepta asa cum esti tu ,nu iti vor pune conditie de schimbare sau iti     vor zice defectele in fata . Sunt persoana care orice ai face , chiar daca le vei gresi acestea vor fii intotdeauna alaturi de tine si la bine si la rau . Uneori te bazezi pe persoanele  recent cunoscute deoarece stii ca in ele poti avea uneori mai multa incredere ..am cunoscut persoane noi care m-au ajutat foarte mult cu diferite sfaturi si consolari ,au fost alaturi de mine cel putin doar cu gandul nu si cu trupul,dar conteaza ca au fost . Uneorii am fost ''abandonata'' de prietenii si am ramas singura , a trebuit sa infrunt sinugura ceea ce ma astepta dar am reusit ,uneori chiar ai nevoie de ajutorul lor . Prietenia niciodata nu se va demoda , acesta ne va oferi cele mai frumoase amintiri alaturi de cei dragi noua , alaturi de prietenii adevarati ,am pierdut persoane pe care le consideram prieteni dar ele au fost doar niste copii false care imi doreau raul . Uneori sunt persoane la care nici macar nu te astepti sa te dezamageasca , imi pare rau pentru tot ceea ce am facut pentru anumite persoane .
[posted by sorana]


Greselile mele ..


Orice mic lucru , orice cuvant spus la nervi de cineva la adresa ta , te va rami ..orice persoana isi va lasa amprenta asupra ta . Dar de ce noi trebuie sa tinem cont de ce zic cei din jur . 
Noi ne cunoastem pe noi insine si stim foarte bine de suntem capabili , nu trebuie sa le permitem celor din jur sa ne puna etichete .
Eu sunt puternica , stiu ca pot face aproape orice daca imi doresc cu adevarat acel lucru , sunt capabila sa ma bazez pe proprile mele puteri si proprile mele ganduri .
Leaga-te de persoanele dragi din jurul tau,lasa-i sa te ajute , spune-le tot ce simti ..Orice om greseste mai mult sau mai putin in viata ,dar cel  mai important lucru ..fiti indierenti cu cei ce va vor raul ,cu cei care isi doreau sa dispareti sa va faceti de ras ,sa calcati drept , arata-le c esti capabil de tot ceea ce iti  propui , 
Fi tu , cel in care poti avea incredere .
[posted by Sorana]

joi, 23 ianuarie 2014

This is me..


Ea te-a iubit. Ea care ti-a stat alaturi si a crezut in tine atunci cand nimeni nu mai credea, nici macar tu! Ea te iubea cu disperarea unui copil ce isi pierduse jucaria preferata, dar nu ai stiut s-o apreciezi. Ai facut tot ce ti-a stat in putinta s-o indepartezi. Cearcanele ei iti spun multe, la fel si ochii ei mari si fixi… candva te pierdeai si te regaseai in ei. Ea te-a iubit si a indraznit sa viseze, sa isi doreasca sa imbatraneasca in bratele tale, se visa alaturi de tine pana la sfarsit. Cat de dureros si de tragic! De ce atata suferinta? La ce e buna ea? A trebuit sa-i joci sufletul in picioare, sufletul ce te iubea si era doar al tau. De acum incolo isi va proteja sufletul si linistea, nimicul ce i-a mai ramas dupa plecarea ta. Tu ai avut sufletul ei la picioarele tale. Pentru ea TU AI FOST TOTUL! Te-a iertat pentru toate vorbele dureroase aruncate in nestire si-n nepasare, te-a iertat din prima zi doar ca nu intelegea DE CE NU O POTI IUBI? O vreme a luptat. A luptat cu indarjire, a luptat pentru iubirea ei, a luptat cu tot ce o inconjura, a luptat chiar si cu propria ta vointa. Iti mai amintesti? Dar intr-un sfarsit s-a recunoscut invinsa. Ea te-a iubit mai presus de tot si decat toate. Ea te-a iubit, suflet obosit de atatea cautari! Acum nu-ti mai ramane decat s-o privesti in ochi, sa-i iei mainile si sa i le duci la pieptul tau, sa-i mai mangai sufletul cu o privire si cu acelasi zambet gol si sarcastic. Tu ,suflet obosit, sa nu uiti cum se pierdea in imbratisarea ta soptindu-ti la ureche “inca un moment perfect, iti multumesc”.

Ea, femeia care care te venera, care te iubea si care te adora, care a reusit sa vada in tine un suflet dornic de iubire. Femeia care s-a daruit nebuneste trup si suflet. Priveste-i acum ochii obositi de atatea lacrimi varsate, de atatea nopti nedormite, de-atatea ganduri ce nu i-au dat pace… pentru ca ea, ea te-a iubit!
[posted by Sorana]

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

''Fara muzica ,viata ar fi o greseala ''




Muzica face parte din viata.Ea iti alina durerea, ea te mangaie, ea te inveseleste.Cred ca muzica pe care o asculti te defineste ca persoana. Spune-mi ce fel de muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti.
Nu este intocmai o greseasla , dar ar fi o viata , monotona , plictisitoae ,seaca.
Muzica ne innobileaza sufletul, ne ajuta, ne calmeaza, fiecaruia dintre noi transmite ceva, poate suntem mai fericiti sau poate dimpotriva ne intristeaza. INSA, a declara ca viata fara muzica nu are sens, imi pare putin exagerat. E tocmai invers! Avem nevoie de viata pentru a compune, interpreta si asculta muzica!Pentru mine, muzica e un drog. Am ajuns sa o consum mai mult decat hrana. Sunt dependenta, ma simt in elementul meu, ma exprim, ma bucur, ma intristez.
Pentru unele persoane muzica este la fel ca si un medicament ,poate uneori pentru fericire , poate uneori te intristeaza. 
Citatul pentru mine este : Real,adevarat,true,verdadero,pravdivý in orice limba as zice,este adevarat! muzica te alina la greu,cand esti fericit te face si mai fericit, cand viata nu mai are niciun rost ea te face sa speri, cand crezi ca n-ai curaj ea iti da mai multa putere si cand esti distrus in mii de bucatele ea te "lipeste" la loc si te face ca nou...
[posted by Sorana]

vineri, 3 ianuarie 2014

Nu alerga dupa o persoana..

  
Nu alerga dupa o persoana ...daca ea nici macar nu paseste catre tine .
De multe ori ,atunci cand ne despartim de iubitul/a noastra , noi vrem sa ne impacam cu el sau cel putin  sa mai vorbim cu aceea persoana . Dar daca ea nu da nici macar 2 bani pe noi , de ce sa ne agitam , de ce sa incercam sa ii tot atrageam atentia ??
Ori cat de mult ai vrea sa i arati ca iti pasa de el/ea ,pentru el iniferenta este cea mai buna metoda pentru a scapa de tine .
Tu il vrei langa tine iar el te vrea la zece mii de metrii distanta .Dar stai calm , dupa un timp si el/ea va realiza ceea ce a pierdut si se va intoarce la tine iar tu vei fi prea fericit/a sa ii mai acorzi atentie si i vei spune ''Atunci cand imi pasa m-a ignorai ,iar acum la fel voi face si eu ''

Ceea ce ne sperie cel mai tare este...


Ceea ce ne sperie intr-o relatie este frica de a  nu  fi inselat ,frica de a nu pierde persoana pe care o iubim , persoana la care tinem foarte mult .
De cele mai multe ori tinerii ,adolescentii se insala unul pe altul si unul dintre ei va suferii.
De cele mai multe ori au loc certuti din nimicuri , poate in gluma ,poate nu , si pur si simplu o sa ajungeti la concluzia ca trebuie sa luati o ''pauza'' ,acum totusi ,cum sa iei o pauza intr-o relatie ?! Ok..pauza , in pauza aceasta eu ma mai cuplez cu vreo 10 si tu ramai singur in acest timp ..este normal ? Nu ..aceste ''pauze'' ne sugereaza ca partenerul nostru s-a cam plictisit de noi ,dar nu vrea sa va despartiti .Aiurea..
Dupa acesta ''pauza''   veti ramane cu intrebarile :''oare se gandeste la mine ?'' ; ''oare ii este dor de mine ?'' . Si de fiecare data tu adormi cu gandul la el , poate uneori adormi plangand pentru ca nu ai stiut sa ai grija de aceea persoana , sa o pretuiesti atunci cand era langa tine . 
Deveniti amandoi indiferenti , sunteti ca niste straini iar , va comportati de parca nu va cunoasteti dar defepat..ati vrea sa va luati in brate si s-a va spuneti atat de multe lucruri ..nu va priviti in ochii , treceti unul pe langa altul cu privirea in alta parte..
''Cand ai pe cineva langa tine. Si nu stii sa apreciezi. Realizezi ce greu ti-e fara el.. Dupa ce il pierzi. ''

Cine sunt eu ?!


Cine sunt eu sa-i schimb pe altii ? Dar cine sunt ei sa ma schimbe pe mine . Sunt intrebari des intalnite ,de ce trebuie ca noi sa ne shimbam pentru a fi pe placul anumitor persoane ? 
Cine sunt eu?…Prea mult am auzit întrebarea asta…Şi cred că niciodată nu am reuşit să dau un răspuns…Pentru că încă nu am reuşit să aflu eu pentru mine…încă nu am reuşit să îmi dau seama cine sunt eu cu adevarat şi care parte mi-a fost atribuită de către restul..Pentru că o parte din noi, mereu va fi ceea ce cred restul despre noi…Şi aceea e partea falsă din noi…Dar oare care parte e cea reală şi care e cea implantată de părerea celorlalţi…? Probabil atunci când voi descoperi şi voi afla răspunsul la această întrebare , voi afla şi cine sunt…
Până atunci rămân să fiu aşa cum mă văd restul…deşi nu m-au încălzit cu nimic părerile celor care nu mă cunosc…chiar dacă sunt rele sau chiar dacă sunt bune…sunt tot doar niste aparenţe…
Sunt un om obişnuit..cu gânduri obişnuite…ştiu că nu voi putea schimba această lume după gândirea mea…Dar nu voi lăsa nici pe alţii să mă facă să imi trăiesc viaţa după gândirea lor…Am venit singur pe lume…Plec singur…şi în urma mea..voi lăsa zâmbete, lacrimi, amintiri sau suspine acelor oameni pentru care nu a contat niciodata felul cum am gândit sau trăit viaţa…

joi, 2 ianuarie 2014


Grijii, Sperante, Dezamagiri..



Cum se Formeaza o relatie in ziua de azi .




Cum se formeaza o relatie in ziua de azi ? se cunosc .Vorbesc. Gasasesc lucruri in comun , sau se contrazic .Se plac si vor sa mai discute din nou ,fac schimb de numere de telefon sau id-uri de mess. Vorbesc mai mult pe mess sau mesaje . Se reintalnesc.Vorbesc mai mult.Ajung la un punct in care unul din ei vrea mai mult si isi face curaj .Ajung sa fie impreuna ,incep sa se vada zilnic ,sa vorbeasca mai des ,sa se cunoasca mai mult .Ea ii face cunoastinta cu prietenii ei.El ii  face cunostinta cu prieteni lui . Se duc unul la petrecerile altuia.Sunt impreuna peste tot .Sunt un cuplu perfect. Tin unul la altul ,se ataseaza unul de altul din ce in ce mai mult   .Pana in acel moment in care sunt rostite cele 2 cuvinte care trec relatia la un alt nivel. Te iubesc.Totul este perfect .Toate probleme dispar si universul pare sa fie gol, sunt doar ei doi . La unii euforia dureaza putin ,la alti mult .Si apoi vin problemele  ,intervine monotonia si obisnuinta .Dorinta de ceva nou .Certurile din nimicuri,deja iubire nu mai e indeajuns . Ei se despart .Sufera.Trec peste sau raman  cu gustul amar ,au impresia ca au vazut totul ,ca lumea este impotriva lor ,ca nu merita sa mai dai o sansa iubiri .Le este teama sa mai iubeasca din nou .Trece o vreme .Timpul vindeca totul ,si apoi incepe inca o relatie tipica zilelor noastre .

miercuri, 1 ianuarie 2014

Prima iubire .


                                          


Cu toti stim cum este sa iubesti pentru prima data , sa ai parte de primul sarut, sa ai acei fiori cand te vezi cu primul tau prieten . 
Prima iubire nu se uita niciodata" - sunt vorbele pe care le aud foarte des si eu inclin sa cred ca sunt adevarate. Intr-adevar, este greu sa dai uitarii primii "fluturi" din stomac, prima bataie mai puternica a inimii, noptile nedormite, petrecute cu gandul la prima persoana pe care ai iubit-o.... 

Pot fi momente in care l-ai urat pentru ca ai ajuns sa il iubesti atat de tare, incat ai ajuns in pragul disperarii in momentul in care v-ati despartit, poate inca il mai iubesti sau te copleseste nostalgia cand iti aminteste de el - "Ce bine era", "Cat eram de fericiti impreuna!..." - sau poate inca mai adormi cu gandul la el.
Nu este atat de usor sa treci peste prima relatie deoarece inca esti la inceput , nu ai invatat mai nimic despre iubire , dar el ,baiatul de care te-ai indragostit prima oara va ramane mereu in gandul tau .
Se spune ca 'primul iubit il vei compara cu toti baieti pe care ii vei mai numi ''iubit''.
Prima iubire te marcheaza dar si te pregateste pentru urmatoarele relatii. Nu va ramane doar o simpla amintire, acele emotii ale revederii te vor incerca de multe ori. Este important felul in care iubirea a aparut si ce -sa intamplat intre tine si el. Iubirea vine si pleaca fara sa anunte. Nu poti fi pregatit pentru o noua iubire sau pentru o despartire. Sfarsitul primei iubirii nu este si sfarsitul sentimentelor tale. Fii sigura insa de un lucru: prima iubire nu o sa o uiti niciodata...

Maturizarea

                                     

        


Desi am doar 16 ani , pot crede ca am invatat destul de multe lucruri despre viata .Am invatat in cine sa
am incredere , cui sa ii spun tot ce simt ,dar problema este ca nu poti spune oricui.
Majoritatea ''prietenilor'' sunt doar curiosi ,nu ca le-ar pasa de ce ai patit tu. Noi ne maturizam cat mi mult 
pe timp ce trece ,dar rar recunoastem ca ne-am schimbat pentru ca vom continua sa schimbam destul de multe lucruri in viata noastra .
Este ceva firesc pana la urma sa te schimbi  pentru ca :ai crescut, continui sa te maturizezi ,cunosti lucruri noi , inveti,esti ranit de foarte multe ori de persoana la care nu te asteptai ,dar si tu ii ranesti pe alti la randul tau.
Cu totii visam ,avem dorinte, luptam pentru ceea ce ne dorim cu adevarat . 
Asa este Adolescentul , vrea, cere, nu i se da , si continua sa viseze ..

Ce este Iubirea ?-Despre iubire .




 Iubirea inseamna daruirre totala, inseamna uitare de sine. Si, asa cum se intampla in lumea spirituala, plina de paradoxuri,. abia atunci cand vom uita de sine vom incepe sa ne reamintim de SINE.
Atat timp cat tu ceri ceva in schimbul iubirii tale, inseamna ca nu ti-ai depasit egoul. Cum poate sa incapa nelimitatul in ceva limitat? Atata timp cat suntem egotici, iubirea noastra nu este iubire. Este altceva ce seamna cu iubirea, dar nu este iubire. Poate fi atractie sexuala, poate fi mila, poate fi respect, poate fi nevoia de a proteja sau de a fi protejat, dar nu este iubire. Pe toate acestea, noi le numim iubire, dar ele nu sunt altceva decat reflexe limitate ale iubirii nelimitate.
Sa invatam sa iubim cu adevarat, fara a cere vreodata ceva in schimbul iubirii noastre. Ba din potriva, sa ne bucuram ca ni se permite sa manifestam iubirea. Par nebunesti aceste cuvinte astazi cand o asemenea iubire este aproape de negasit. N-o mai intalnim nici in filme (nici macar in filmele de desene animate). Dar atata timp cat cineva o mai pomeneste si isi doreste din toata inima sa o manifeste, mai exista o speranta ca ea sa renasca. Iubiti-va din toata inima pe voi insiva si nu va fie rusine de aceasta iubire. Foarte multi oameni se urasc pe ei insisi, de cele mai multe ori fara un motiv real, doar din plictiseala sau o ignoranta crasa. Iubiti-va asa cum sunteti daca doriti sa va transformati. Nu asteptati sa va transformati pentru a ajunge sa va iubiti, pentru ca nimic nu poate fi transformat in bine, in lipsa iubirii.
"Iubeste-ti aproapele ca pe tine insutui", dar cum sa-ti iubesti aproapele cand tu nu te iubesti pe tine insuti?

Asa cum te ingrijesti de propria ta viata, ingrijeste-te de viata tuturor si atunci viata ta va capata o dimensiune sublima.

Multi sunt de acord ca iubirea adevarata e minunata si ma intreaba cum sa ajunga la ea. Ea este deja in voi, nu exista nici o reteta magica a iubirii pure. Daruirea de sine, sacrificiul total, rugaciunea si Gratia Divina te vor conduce cu siguranta acolo unde doresti, dar trebuie sa doresti asta din toata inima ta, din tot cugetul tau si din tot sufletul tau.