duminică, 2 octombrie 2016

Datorita tie ,astazi sunt mai puternica !

Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să sufăr, altfel n-aș fi putut realiza cât sunt de puternică!

În ziua în care ai plecat, mi-a fost frică. Recunosc. Credeam că tu ești singurul care mă putea înțelege. A început un război între cine eram cu adevărat și cine ar fi trebuit să fiu pentru a rămâne lângă tine. De ce nu m-am mulțumit cu acel puțin pe care mi-l dăruiai? Din egoism? Nu. Pentru că voiam mai mult.

Dragule, astăzi sunt mai puternică și trebuie să-ți mulțumesc.

Mi-am vindecat câteva cicatrici, am șters praful pe care l-ai lăsat în urmă, am descoperit cât de frumoasă este libertatea și am plecat la vânătoare! Am descoperit că sunt destul de atrăgătoare, că există bărbați care mă priveau de departe deși eu îi ignoram, am realizat că acel ruj pe care nu-l mai foloseam pentru că era prea sexy îmi stă extrem de bine, că parfumul pielii mele stârnește fantezii despre care tu n-ai auzit. Un domn nu cedează în fața unei femei puternice, nu se teme și nu-l interesează cine domină sau are dreptate. El știe ce-i place și asta îi este de ajuns. Domnii vorbesc prin fapte, băieții găsesc scuze.

Mă concentrez asupra viitorului meu. Fac compromisuri față de cine merită. N-am vrut să fiu ca tine, rece. N-am vrut să găsesc scuze, să uit ce înseamnă iubirea. Când spun te iubesc , vreau să o simt cu adevărat, dragostea să-mi pătrundă sub piele și să mă facă să uit de restul lumii.

Astăzi sunt o eroină: sunt personajul principal în povestea mea. Nu mai accept actori grăbiți, nu mai accept improvizații! Mi-am asumat rolul, știu cine sunt: sufletul îmi este rebel dar știe ce înseamnă iubirea.

Am devenit mai pretențioasă pentru că tu mi-ai dovedit că merit mai mult!

Te iert

"Te iert...
Te iert pentru ca m-ai mintit iar eu am crezut în cuvintele tale fără noimă. Te iert pentru ca ne-am facut planuri si apoi le-am spulberat.Că mi-ai reprosat defecte pe care nu le aveam. Te iert pentru ca m-ai facut sa ma simt slaba,ca m-ai facut sa ma îndoiesc de mine. Te iert pentru toate lunile pe care le-am petrecut plângând,nedorind sa vad pe nimeni. Te iert pentru ca m-ai facut sa îmi pierd încrederea in oameni si în iubire. Te iert pentru ca mi-ai aratat ca oamenii sunt rai si ca prea multa bunatate strica.   Te iert ca nu ai stiut sa ma pastrezi,ca nu ai încercat sa ma opresti,ca m-ai ranit,ca nu te-ai oprit din a-mi face rau. Te iert pentru toate cuvintele alea dureroase pe care mi le-ai zis.Pe care le-ai transformat în cuțitul pe care mi-l rasuceai în inima asa,doar pentru distractie. Nu ai cum sa stii ce te asteapta mâine. Poate cea mai mare fericire,poate cel mai mare regret! Nu ai cum sa anticipezi unele emotii. Indiferent de orice,ele vor fi! Diferenta o face felul în care le traiesti. Pentru ca atunci poti sa decizi sa suferi sau sa ierti. Cel mai bine este sa ierti!"

joi, 22 septembrie 2016

Dor..dorul doare.

O nouă zi trecuta prin viață mea .Este seara ,gândurile sunt ca o avalanșă în mintea mea,dar ele nu se mai opresc . Imi este atât de dor de tine ,de cel pe care îl iubeam..
Sunt atât de multe cuvinte nerostite ,atât de multe regrete , atât de mult dor . Dor ..dor care doare ,si doare tare ..
Mai sunt doar doua zile până la data expirării tuturor viselor noastre ,pana aici au fost stabilite,ar fi urmat să fim cei mai fericiți îndrăgostiți,dar tu..tu nu ai mai avut răbdare și ai renunțat. Nu te-ai gândit cât de mult mă rănești dacă renunți , Dar ai facut-o ,fără a te mai uita în trecut ,în urma ta , la ce ai lăsat , cata durere si cate lacrimi.. Sper doar că ești fericit alaturi de ea acum.
Au trecut atât de multe zile fără tine , nu mi-aș mai fi imaginat că nu ne vom vorbi atât de mult timp,ca nu vom mai fi noi ,ca vom fi iar străini. Cum pot fi doi oameni ce s-au iubit străini ? Cum pot uita tot ce a fost..

miercuri, 21 septembrie 2016

Te urasc! Te iubesc! Nici nu mai stiu..

Încă o zi ,inca o serie de lacrimi vărsate.  Au trecut aproape două luni de când totul pare pustiu fără tine. Aproape două luni seci,fara mesaje de buna dimineața ,fără urări de noapte buna ,fără a purta de grija celuilalt. În fiecare zi mă întreb dacă ești bine,daca tu îmi duci dorul , dacă îți mai trec măcar puțin prin gând..sau ești fericit lângă ea ,oare te-a făcut atât de repede sa uiți de mine ?Oare chiar am dispărut din sufletul tau fără a mai lasa vreo amintire ,vreun regret ?
Am învățat că probabil nu are rost sa mai aștepți ceva ce nu se va mai întoarce vreodată , sau poate se va mai întoarce ,dar probabil nu va mai fi la fel.. . Tu te vei mai întoarce ? Îmi vei mai șopti noapte buna ca pe vremuri,in momentele în care dormeam amândoi ?
Îmi lipsești atât de mult om drag , dar nu te mai pot aduce înapoi..oare singur te vei mai întoarce ? Oare îți este bine ? Oare ea te iubește ? Eu încă o fac..sau așa cred ,te iubesc sau te urăsc ,nu stiu sigur ce simt..Dar ura a pus stăpânire pe inima mea.. . Îmi doresc să îți scriu toate astea tie dar probabil nu ai da nici doi bani pe toate cuvintele mele ,poate intr-o buna zi , le vei citi chiar tu..
Te urăsc! Te iubesc.. Nici nu mai stiu ..

miercuri, 7 septembrie 2016

Si fara tine..

Si fara tine am sa ma descurc , am sa ma descurc , am sa incerc sa las trecutul in urma si am sa imi continui a imi urma visele .
E o noua zi , o noua dupa-amiaza , o noua serie de ganduri , ganduri ce se duc spre tine , spre cel pe care l-am iubit , cel la care am ajuns sa tin atat de mult incat acum nu mi-l pot scoate din cap . Da tu,despre tine este vorba ,om ce acum ai ramas fara suflet si inaintezi in viitor cu pasi grabiti dar nesiguri,singur ,pe un drum pustiu ,care nu duce undeva.
Poate cu trecerea timpului iti vei da seama ca ai lasat in urma ,aceea persoana ce te cauta si la cele mai tarzii ore , doar pentru a iti auzi vocea sau pentru ai spune ca a visat urat iar acum nu mai poate dormi . 
Ai lasat in urma ta atat de multe vise , amintiri , planuri si promisiuni , fara a mai tine cont ca acolo exista si sentimete ,un suflet pus pe tava , in fata ta , un suflet de om ce putea face orice pentru tine .
Poate intr-o zi ,cu siguranta vei ajunge sa ratacesti printre aceste randuri si ai sa iti amintesti tot ce a fost candva ,si probabil iti vei dori sa poti da timpul inapoi..dar va fi tarziu , cel mai tarziu , timp ratacit printre amintiri si lacrimi . 
Dar tu ,om drag sa stii ca inca imi lipsesti ,dar lipsa ta ma invatat ca e mai bine sa nu te mai caut ,sa las timpul sa treaca sa te stearga din suflet.Ma bucur ca te am cunoscut ,si ca ai facut parte din viata mea , nu definivit ,dar ai fost un calator frumos ce mi-a oferit atat de multe amintiri de neuitat ! 
Randurile astea sunt scrise pentru tine draga A. .

marți, 16 august 2016

O noua sansa timpului..

M-am intors inapoi, inapoi in micul meu refugiu ,locul unde imi rastorn toate gandurile , lacrimi transformate in cuvinte ne spuse dar ce vor fi scrise..
De ce trebuie sa avem incredere totala in persoana care credem ca niciodata nu ne va trada ? de ce suferim  atat de mult din cauza unor persoane ce ne ranesc si nici macar nu le pasa apoi, ne arunca ca pe niste gunoaie ..
Am avut incredere in el pana cand totul a devenit o monotonie din care nu mai puteai iesi,nu puteai pasi in exterior . Tot ce a fost fericire odata acum s-a transformat in ura iar ura in lacrimi nevarsate .Se spune ca lacrimile sunt cuvinte pastrate in suflet si nerostite,dar daca ar fi asa inseamna ca noi nu am vorbit niciodata ? Un om poate varsa lacrimi pana la epuizare,momentul in care nu mai poate si cedeaza,cedeaza tensiunii din sufletul sau .Gandurile dau navala in mintea ta lasand doar o urma de regret si de repaus total pana cand isi va recapata fortele sufletesti si va merge inainte demn fara a privii in trecut.