sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Cum stii ca iubesti ?

''Ştii că iubeşti atunci când te simţi un om complet. 


Iubeşti atunci când nu mai arunci privirea în trecut, pentru că ţi-e de ajuns prezentul şi când nu te poţi gândi la un viitor altfel decât cu el împreună. Iubeşti atunci când relaţiile care s-au consumat nu mai înseamnă regrete, iar oamenii din trecut nu îţi mai trezesc emoţii. Iubeşti atunci când trăieşti prezentul .
Iubeşti atunci când ai încredere şi nici nu trădezi, nu pentru că trebuie, ci pentru că nu simţi nevoia. Iubeşti atunci când nu te afli într-o competiţie: cine iubeşte mai mult şi cine lasa mai mult de la el, cine iartă mai mult şi cine greşeşte mai puţin, cine câştigă mai mult şi cine a rămas mai în urmă. Iubirea nu e un concurs, iubirea e despre completare. Când vă completaţi unul pe celălalt, atunci e iubire.
Iubeşti atunci când îl doreşti să-l vezi fericit, pentru că doar aşa vei simţi şi tu fericirea. Iubeşti atunci când fericirea lui e fericirea ta. Pentru că zâmbeşti atunci când îţi zâmbeşte şi eşti fericită când ştii că e fericit lângă tine, pentru că fericirea e să iubeşti şi să fii iubit înapoi.
Iubeşti atunci când nu poţi să fii supărată. Pentru că te topeşti când te acoperă cu sărutări şi te ia în braţe, când te alinta şi te face să zâmbeşti. Pentru că nu îţi găseşti locul atunci când e supărat pe tine şi ai face orice să îl aduci înapoi, să fie el din nou, al tău.
Iubeşti atunci când durerea lui e şi durerea ta. Atunci când ţi-ai dori să ştergi îi ştergi toate suferinţele din suflet şi să-l protejezi de orice tristeţe, când ţi se rupe inima să îl vezi la pământ şi i-ai da bucăţi din tine doar ca să îl vezi din nou întreg. Iubirea e despre dăruire. Când i te dai pe tine, atunci e iubire.
Iubeşti atunci când îi cunoşti mirosul pielii şi harta aluniţelor impregnată pe spate. Iubeşti atunci când te trezeşti lângă el cu zâmbetul pe buze, când adormi cu gândul la el dacă nu sunteţi alături şi te trezeşti doar de dorul de a ţi-l aminti din nou. Iubeşti când te întrebi cum ai dormit până acum altfel decât în braţele lui şi îţi dai seama că dimineţile n-au fost niciodată mai frumoase ca atunci când sunteţi împreună. Iubeşti când te simţi norocoasă să fie al tău, când îi asculţi respiraţia rezemată la pieptul lui şi îi mângâi barba aspră, doar să te convingi că e real, că EL se află acolo.
Iubeşti atunci când te simţi alt om. Când eşti mai calm, mai fericit, mai generos, când ştii orice zi o să fie una bună, dacă o începeţi împreună. Iubeşti atunci când nu ţi l-ai dori să fie altfel. Atunci când îl accepţi aşa cum e: cu defecte şi calităţi, cu nevoi şi păcate, atunci când îi recunoşti că şi tu eşti la fel.

Tu, femeie, iubeşti dacă la tine e deja primăvara în ciuda vremii de afară. Iubeşti dacă ploaia de azi nu e un ghinion, ci un pretext să te cuibăreşti încă o după amiază în braţele lui călduroase şi nu ai nevoie de soare pe cer, pentru că îl ai în inimă şi-n privirea lui. Iubeşti şi eşti iubită! Pentru că eşti frumoasă la trup şi suflet şi pentru că inima ta merită. Pentru că ţi-e primăvara în suflet şi afară, iar de ziua ta nu există cadou mai frumos decât iubirea!

marți, 18 noiembrie 2014

Fericirea incepe azi ..

Poate ca  a trecut o perioada foarte lunga in care tristetea a cuprins tot ceea ce insemna, pentru mine fericire , prea multe motive din care sa fiu trista , prea multe motive din care sa nu zambesc , prea multe lucruri care m-au  afectat atat moral cat si psihic .
  Dar intr-un final , apare acea persoana care schimba totul , desi eu la randul meu i-am gresit foarte mult , ea m-a  acceptat cu greseli , dar si cu defecte ,aceea persoana care a incercat si va incerca sa m-a schimbe mereu in bine .Aceea persoana pe care nu mai  vreau sa o pierd.
 Unele lucruri sunt atat de simplu de spus .. dar atat de complicat .. pot spune ca :
TE ADOR PENTRU FELUL CUM IMI VORBESTI,
TE ADOR PENTRU FELUL CUM TE SIMT,
TE ADOR PENTRU CA MA FACI SA FIU EU, CU ADEVARAT ...
Iubitul meu, vreau sa stii ca te iubesc enorm de mult si m-am indragostit de tine din clipa in care am vorbit prima data. Esti cel mai minunat om din lume si meriti sa fii cel mai fericit. Poate ca uneori sunt rea cu tine si stiu ca te-am facut sa suferi, dar crede-ma ca nu am vrut; nu mi-am dat seama de consecintele care ar urma dupa toate lucrurile rele care le-am facut. Te ador si stii asta, insa am gresit si te rog sa ma ierti . Tu esti aceea persoana care mi-ai readus fericirea , si m-ai facut sa imi dau din nou seama , cum este sa fii fericit cu adevarat . Te iubesc !

duminică, 16 noiembrie 2014

..


Cine sunt eu ?

Sunt aşa zile în care nu mă mai simt eu. Sunt doar un morman de carne şi oase puse la un loc.Astăzi sunt nicicum, niciunde, rătăcesc undeva atârnând de o aţă la capătul lumii. Sunt doar o magazie de amintiri, gânduri şi întrebări cărora încerc să le dau un rost până când, sleită de puteri, cu genunchii zdrobiţi la pământ, le închid mute adânc în mine. Şi nu mai simt nimic. Sunt aşa zile când eu nu mai sunt.Dacă mi-ar bate azi cineva la uşa sufletului, i-aş zice să plece, că nu mă mai aflu acolo. Astăzi eu nu mai sunt eu nici aici, nici acolo, nici dincolo, nicăieri. M-am pierdut. Poate o să treci pe lângă mine pe stradă şi n-o să mă recunoşti. Nici eu nu mai ştiu cine sunt. Pentru că am fost eu şi a durut mai tare ca oricand. Şi mi-am dorit să fiu altcumva, să amputez părţi din mine, să cos altele la loc. M-am mulat mereu după oamenii de lângă mine, am fost cel mai crud agresor al propriei mele inimi. I-am impus să tacă, când să bată, cât de tare, cât de repede, i-am ajustat mereu ticăielile după oamenii care mi-au fost alături. Nu e de mirare că azi nu mai ştiu cine sunt. Îmi mai amintesc de mine doar în zilele în care nu mai simt nimic, când îmi sunt goale sufletul şi mintea şi sunt absentă a propriei mele vieţi. Am fost mulţi oameni până acum, dar astăzi sunt nimeni. Nu ştiu câte persoane trebuie să mai fiu până când o să ajung să fiu eu şi câte măşti o să mai port în faţa lumii; de câte ori o să mă autonulez şi o să reneg părţi din ceea ce sunt şi când o să fac şi eu în final cunoştinţă cu mine. Sigur azi nu, azi eu nu sunt aici. Şi nici mâine, pentru că mâine o să fiu iar altcineva. Şi-o să accept să fiu oricine, sperând că într-o zi voi fi eu..

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Da vs. Nu

 ''Ridica-ma si spune-mi ca va fi bine.Ridica-ma si   spune-mi ma ai pe mine! ''


Îţi aminteşti când mi-ai spus că pot vorbi orice cu tine şi că întotdeauna vei fi aici? ... Poate ca esti aici , dar nu esti cum erai inainte , durerea te-a facut sa te schimbi , sa nu mai fi tu , sa nu mai fii aceea persoana pe care o cunosc ..si imi pare rau ca am facut toate astea .  Ma doare tare , acum ca imi intorci totul cu aceeasi moneda , m-a faci sa ma simt exact cum te-am facut eu sa te simti ..ai reusit sa imi arati cat de tare doare atunci cand esti tratat cu indiferenta , atunci cand nu ti se acorda toata atentia de care ai nevoie ,cand totul este atat de sec , te vreau inapoi , dar vreau sa fie totul ca inainte , stiu sunt sase minime ca totul sa fie aproximativ la fel .. Singura sansa pentru a te recuperea este ceea , sa lupt pentru ceea ce imi doresc si sa iti demonstrez ca eu chiar m-am schimbat si ca te vreau inapoi langa mine , vreau sa iti arat cat de mult te iubesc , dar totusi parca ceva ,m-a impiedica , m-a impiedica frica de a nu iti gresii din-nou , sa nu iti gresesc in timp ce iti demonstrez ca voi fi alaturi de tine mereu si ca nimic nu ma poate impiedica sa fac asta , mi-e frica ca nu voi reusi .. ca voi pierde in fata mea , din cauza proprilor greseli .. ''Nimic nu o sa ne desparta ..'' iti amintesti , ne spuneam asta mereu .. tot ce pot sa iti mai spun este ca o parte din mine a ramas la tine , dar vreau totul ..as incerca sa fac tot ce pot doar ca sa ne fie bine , Dar pana cand voi afla raspunsul deciziei tale..imi va fi greu .. Te iubesc.. ! 

joi, 13 noiembrie 2014

Oare te vei intoarce .. ?

















Şi , ştiu  nu este prima oară când i-am greşit , am făcut-o de multe de ori , ddar acum ,a fost ceva mai mult decât , rău . Îmi pare rău pentru tot ce i-am făcut şi mi-l doresc înapoi , lângă mine . Mi-e dor  îmi fie  un frate mai mare , care îmi oferea cele mai bune sfaturi , eu sunt o copila naivă care nu ştiu  deosebesc cea ce este bine , faţă de cea ce este rău . De multe ori am ales calea greşită , dar atunci . pe moment nu am realizat asta , îmi pare rău pentru tot ce i-am făcut , şi da , îlvreau înapoi , vreau  fie iar lângă mine . Încerc  îi recapăt încredere în mine .. dar dacă el nu mai are încredere în mine .. eu de unde  mai am? Mi-e dor de el , foarte dor , dar uneori speranţele pot acoperi aceste găuri rămase ,şi pot readuce  sentimentele înapoi în peisaj, când e lângă mine ,  simt cea mai fericită ..şi seobservă , a trecut o luna de când nu l-am mai ţinut de mâna , de când nu l-am mai sărutat.. şi îmi pare rău , îmi este teamă  el nu se va mai întoarce la mine ... îmipare rău ..

miercuri, 12 noiembrie 2014

Mi-e dor.. vs. Vreau sa te uit ..

Pot spune ca este ciudat cum poti trece da la o stare la alta , de la un gand la altul , nu este atat de simplu sa iti dai seama , pe cine vrei in viata ta mai mult.Apa sau Foc ? Fericire sau tristete ? Pe cine poti alege ? Sentimentele sunt egale sau in marimi diferite , dar totusi multe s-au patat, au atenuat , lipsesc , s-au zdrobit , nimic nu e mai imporant decat fericirea ta . 

Momentele tale ..

Si stii..? Stii ca exista un moment in care simti ca totul se prabuseste? La propriu..se prabuseste . Tot ceea ce face parte din prezent  e distrus la fel ca si trecutul nu mai vrei sa iti amintesti nimic . Vrei sa uiti ce este si ce a fost .. esti daramat ,esti la pamant . Ai mintea inundata cu ganduri recii , iar sufletul tau este pustiu , nu exista nici macar o pata de fericire sau o lumina de speranta , te distrugi singur , fara sa iti dai seama .

Ai vrea sa renunti la tot si sa o iei de la inceput , dar nu poti , nu mai poti , esti prea daramat , prea distrus , prea afectat . Pana si cele mai mici cuvinte acum te pot afecta , te afecteaza din orice punct de vedere, ai vrea sa incerci sa treci peste orice , dar nu poti , fiecare clipa este ca o eternitate , mult timp in care tu esti trist , si speri ..si speri ca vei fi fericit candva iar nimeni nu iti va putea lua zambetul de pe buze , dar inca esti trist , trist si dezamagit de toti..In anumite momente ai vrea sa uiti de tot , ce este in jurul tau , sis a iti las imaginatia si visele libere..