duminică, 14 mai 2017

Greșelile adunate distrug totul !

 

Pe o femeie o pierzi cu fiecare greșeală pe care o faci, cu fiecare pas incorect și cu fiecare dorință imposibilă. Și o mai pierzi din ipocrizie



Când ești alături de o femeie, nu întotdeauna ții cont de toate detaliile. Abia când o pierzi înțelegi ce nu ai făcut corect și unde ai fi putut fi altfel. Înțelegi că prea multe cuvinte și zero acțiune strică, cum strică gelozia, aroganța sau lipsa de comunicare. Înțelegi că ai îndepărtat-o refuzând să fii alături și ai transformat-o într-o femeie indiferentă ieșind pe ușa din spate de fiecare dată când avea nevoie de tine. Atunci lucrurile ți se par clare și fie regreți, fie întorci înapoi.
Nu pierzi o femeie iubind. Dacă ea pleacă atunci, înseamnă că nu a fost femeia ta și te-ai lipsit de o problemă în plus. Dar dacă tu o forțezi să nu mai vrea o relație cu tine, e altceva. Înseamnă că ai greșit mai mult decât și-ar permite până și o femeie îndrăgostită. Bărbații sunt mai duri, corect. Și mai direcți. Dar nu confunda bărbăția cu indiferența. Fie o păstrezi și o iubești, fie o lași să o iubească altcineva. Varianta de mijloc în care o păstrezi, ești rece și o faci să sufere nu merge. Pur și simplu nu merge.
Pe o femeie o pierzi simplu, dacă complici lucrurile. Iar complicațiile într-o relație apar din lipsă de dragoste și din lipsă de acțiune. Dacă de fiecare dată când promiți să te schimbi devii și mai indiferent, nu te aștepta la gesturi calde din partea ei. Dacă în loc să o susții o critici, nu te gândi că asta va continua la infinit. Fie ești acolo în doi, fie nu ești și rămâi singur. Și bărbații au nevoie de afecțiune și înțelegere, atunci ce să mai zici despre femei. Însă dincolo de asta, gândește-te că ești într-o relație și că omul de alături e cu tine și nu cu altcineva. Uneori fiecare pas incorect duce la detașare și fiecare greșeală duce la convingerea că nu vă potriviți. De ce să faci lucrurile nepotrivit dacă le poți face corect? De ce să detașezi dacă poți să apropii? Uneori simți că o ai a ta și atunci lași mâinile în jos. Nu mai lupți, nu o mai cucerești. Asta e o formă de ipocrizie. De ce să fii așa dacă poți să iubești?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu