sâmbătă, 15 august 2015

Ne uram , pentru ca ii iubim mai mult decat pe noi ..

 Naivitate !Esti naiva atunci cand il pui pe el pe primul loc , iar el nu ar da nici macar 2 bani pe tine , tu i-ai pune lumea la picioare , ai face orice pentru el doar ca sa fi fericita. Ai alege sa ii fi mereu fidela iar el sa isi bata joc de tine , dar tu niciodata nu te-ai gandit daca tie iti este bine . Da ! Esti prea naiva , prea sensibila , il pui mereu pe el pe  primul loc.
Ma intreb , oare daca ai disparea din senin iti va simti lipsa sau nici nu va mai observa ca tu nu mai faci parte din peisaj,ca nu mai este nimeni care sa ii faca toate poftele , sa ii accepte toate toanele si fitele.
 Ai ajuns sa iubesti barbatii care nu dau nici doi bani pe tine , nu te-ar cauta niciodata pentru ca le este dor de tine , ci doar ca au nevoie de ajutorul tau pentru ca s-au obisnuit ca tu sa fi mereu acolo , sa le fi fidela , sa le sari in ajutor de fiecare data cand ei te cauta ! I-ai inchis vreodata telefonul cand te-a cautat ? nu ! ba chiar il sunai inapoi sa vezi de ce te cauta si cum obisnuiai ,l-ai ajutat iar si iar. Dar gata , a venit finalul , te-ai gandit sa renunti , sa fi fericita tu singura pe contpropriu .
Gata! nu mai fi naiva , gandeste-te doar la tine ! Doar la fericirea ta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu