miercuri, 31 decembrie 2014

I'm..

 Si este atat de greu sa realizezi cat de greu iti este fara anumite persoane , dar ce importanta are ca tu sa te gandesti la ele. daca lor nici macar nu le pasa..Suntem atat de naivi cat acordam atat de multa atentie , si uitam de noi si de fericirea noastra .. dar ai nevoie de o persoana careia sa ii poti spune orice, pana si cel mai marunt secret ..
Sunt atat de multe persoane in jurul tau , dar nimeni nu este acea persoana perfecta . ai fost de prea multe ori dezamagit si tradat incat iti este frica sa te mai deschizi in fata oricui , sa iti spui toate punctele sensibile . De la un timp parca nu mai sunt eu ..par atat de fericita dar eu defapt , port al 3-lea razboi mondial in mine .. este greu , foarte greu sa fi tu insuti .. 

After ...Before




Cu siguranta nu sunt aceeasi persoana care eram la inceputul acestui an .Sunt ultimile ore din acest an , an in care am acumulat cele mai frumoase amintiri alaturi de cele mai minunate persoane.In acest an am invatat sa apreciez persoanele din jurul meu , si sa m-a distantez de acele persoane care nu merita atentia mea .  De'a lungul acestui an , m-am schimbat .. m-am schimbat mult .. am inceput acest an ..cu ganduri marunte si triste , cu indecizi ,si multa tristete , este adevarat ca asa cum te prinde anul nou , asa vei fi tot anul ..si acum am aproximativ aceasi stare ca atunci .M-am schimbat mult , nu stiu daca in bine sau in rau .. dar eu cel putin nu m-a mai simt aceasi persoana si imi pare rau , as vrea sa fiu ca inainte .. dar nu stiu ce este schimbat la mine .. m-a simt de parca as fi devenit mai matura , dar vreau sa fiu iar o copila naiva,.
  Ce-i drept m-am schimbat ..

luni, 22 decembrie 2014

SINGURĂTATEA – CEL MAI MAI MARE DUŞMAN PENTRU UNII, CEL MAI BUN PRIETEN PENTRU ALȚII.

Am urât singuratatea o lungă perioadă de timp până când am reușit să îi înţeleg rostul.
Fie că vrem sau nu , cu toţii ne intâlnim cu ea la un moment dat . Nimeni nu-ţi poate spune când , cum şi unde se va întampla, tocmai de asta trebuie să fii pregătit pentru clipa în care apare .
De obicei cei mai singuri ne simţim când iubim. Şi aici nu ma refer la relaţiile alea in care ambii işi declară iubirea unul altuia în fiecare zi şi totul e numai lapte si miere , ma refer la iubirile în care tu iubesti şi cel iubit iţi ignoră fiecare trăire şi fiecare sentiment. Atunci ai impresia că toată lumea ta se termină,cand defapt totul abia incepe.  Singuratea ar trebui sa însemne pentru fiecare dintre noi un moment de eliberare , de liniste , de înţelegere a propriei persoane şi de pregatire pentru un nou început.
Eu nu mă mai întâlnisem de ceva timp cu ea până acum cateva zile când ne-am reîntalnit şi ne-am dat mâna . M-am ţinut strâns de ea , nu mă durea nimic,sufletului îi era bine, nu puteam decât să mă bucur de această revedere. Ştiam că nu mă va părasi până când nu voi înţelege că dacă sunt singură nu înseamnă că sunt o persoană nedorită , înseamnă că sunt pe cât de complicată pe atât de diferită şi specială, iar omul care să mă merite mă asteaptă în altă parte. Azi am înteles asta , azi sunt constientă de tot ceea ce sunt , iar azi nu mă mai simt singură, ma simt împlinită , mă simt puternică şi sunt fericită chiar şi fară ” prinţul pe cal alb “.
Daca un om alege sa te parasească ,lasă-l să plece, nu mai aştepta explicaţiile de după. Singuratatea va fi acolo să-ţi deschidă ochii spre ceea ce meriţi cu adevărat , aşa ca nu o urî , înţelege-o.

Pierdere sau castig ?

 De cele mai multe ori , alegem sa pierdem , sa renuntam la anumite lucruri sau persoane , sau pur si simplu ele pleaca. Intrebarea mea este, am pierdut sau am castigat ? De fiecare data cand pierd o persoana , reapare o alta in viata mea, o persoana din trecut, ciudat .. de multe ori locurile  persoanelor sunt luate de foste cunostinte ..cine stie .. . Unele persoane pleaca , dar se intorc iar altele pleaca definitiv. 
                     ''Oare tu cand te vei intoarce ?''