duminică, 16 martie 2014

Ce insemni tu pentru mine?

Intr-un singur cuvant tu esti pur si simplu : TOTUL! Cea mai importanta persoana din viata mea..in acelasi timp cea mai speciala. TU, iubirea mea, prima mea iubire. Primul care m-a invatat sa iubesc, semnificatia cuvantului "iubire" . Tu m-ai invatat cum sa te ador si sa nu pot trai fara tine. Esti aerul meu, singurul care imi aduce zambetul pe buze si imi reda fericirea pe chip.. Singurul care conteaza, orice ar spune lumea despre tine. Intr-un fel esti raul ce imi face bine. Mi-ar lua un roman sa scriu ce simt pentru tine, dar sunt cuvinte pe care mi-e teama sa ti le spun in fata si pe care le pun aici. Esti acea persoana care mi-a creeat o multime de amintiri, amintiri frumoase pe care nu le-as uita niciodata. Chiar daca sunt multe obstacole intre noi si multe motive care ne fac sa stam despartiti unul de celalalt, intotdeauna am luptat sa te tin aproape. Nu am reusit trupesc, insa sufletesc am mare nevoie de tine. Mereu m-ai iertat si te-am iertat. Poate sunt o copila, nu sunt matura pe cat as parea. Sunt o copila care te iubeste asa cum stie ea si care iti va fi mereu alaturi. Iarta-ma ca nu am putut ca fiu langa tine la greu..chiar daca te-am ajutat cu vorbe, stiu ca nu e de ajuns. Distanta ma impiedica sa te tin de mana, sa te iau in brate si sa iti soptesc ca totul va fi bine si ca te iubesc enorm. Orice s-ar intampla intre noi, te voi iubi neconditionat. Sunt unele persoane care nu ne sprijina..dar am reusit singura sa imi apar sentimentele fata de tine. Iti multumesc ca mi-ai acordat clipe din viata ta si ca am impartasit iubirea noastra pretutindeni. Toate aceste lucruri le scriu cu lacrimi in ochi. Pe zi ce trece mi-e dor si mai tare de tine. Sunt geloasa pe acele persoane care au ocazia sa te vada in fiecare zi. Esti singurul baiat din viata mea pe care il iubesc cu adevarat. Toate zilele vb doar de tine..adorm si ma trezesc cu gandul la tine. Sunt geloasa pe alte cupluri care au norocul de a fi in permanenta unul langa celalalt. Cu lacrimi in ochi iti simt lipsa si simt nevoia sa iti aud vocea. Esti singurul caruia as vrea sa ii spun totul. Vreau doar sa nu uiti, caci atunci cand ti-e greu ..eu sunt aici. Insa acum eu am nevoie de tine..ma simt singura. Mi-e dor de tine si te vreau aici. Nu mai e mult . Nu mai e mult pana ne vom revedea. Numar zilele si ma omoara gandul ca trece asa de greu. Astept cu nerabdare sa te vad si sa te ating . Nu am cuvinte sa iti spun ce insemni tu pentru mine .Iti multumesc ca m-ai ridicat, atunci cand am cazut.  Imi este foarte dor de tine  .. Te iubesc enorm, dragostea mea !  :(

sâmbătă, 8 martie 2014

Oare ?

Si da , imi este dor , tin la el , il iubesc , dar sti, nu are  rost sa ma mai gandesc la el tot timpul , 
A venit timpul sa o iau de la inceput , poate nu cu el , poate cu altcineva , dar intai ar trebui sa inchei acest capitol din viata mea . 
Cat timp din viata sa mai pierd , asteptandu-l , gata , timpul a trecut , poate ca mi-a deschis ochii sa imi dau seama ce fel de persoana e , si ca nu merita .Nu merita nici macar  sa il privesc , dar inima vera asta . 
Cat sa mai astept sa isi aminteasca ca exist , sa stau sa ma gandesc la el si dupa sa incep eu sa plang ,era isi bate joc iar eu dupa sa fiu cea care sufera , nu cred ca mai are rost nici sa ma gandesc la el , e prea greu , prea complicat . 
Cand o persoana pleaca din viata ta , inseamna ca altcineva trebuie sa ajunga , poate nu azi , poate nu main e, dar va ajunge intr-o zi , aceea persoana care te va face cea mai fericita .

sâmbătă, 1 martie 2014

Recunosc..

   
Pot , spune ca recunosc , imi este atat de  greu sa trec peste , da, imi este dor de el , chiar foarte dor , dar mi-e teama sa ii spun ca inca tin la el si poate ca as mai vrea sa incercam o data relatia noastra.. 
Este atat de greu sa iti recunosti adevaratele sentimente. 
Imi este frica , imi este teama sa mai vorbesc cu el , cand il vad la departare si , vad ca se apropie usor cu pasi  lenti , ma speri , ma panichez si imediat imi mut privirea in alta parte , sau ma uit in telefon ...
Nu inteleg de ce sunt atat de fraiera si nu ii spun tot , in fata , sa am curajul sa ii spun ''STAI ", AM CEVA SA ITI SPUN ! '' , nu , nu pot , pe cine incerc sa pacalesc ..Am nevoie de curaj , dar imi  este teama sa nu ma reneasca din nou . Poate e mai bine sa ramanem asa cum suntem , doar prieteni . 
Am incercat sa trec peste da nu sa putut , am cunoscut un alt baiat , dar era prea greu sa ma atasez de el , de ce sa stau cu el mult timp daca eu nu ma simt bine ? , daca nu este potrivit pentru mine ? Int-adevar il placeam dar degeaba eu tineam la fostul , era prea greu sa trec peste , asa ca am ales sa pun punct relatiei , fara sa ii zic  nimic . 
Totul este mult prea greu ..  :(
[Posted by Sorana]