joi, 19 martie 2015

Inceputul..

E frumos atunci la început , când există aceea timiditate. Când nu ştie dacă să te sune , să nu cumva să te deranjeze sau să crezi că te stresează , atunci când vine şi te sărută pe obraz puţin timida şi abia apoi pe buze, când îi tremură picioarele când e în preajma ta şi amândurora vă bate inima mai tare. Dar mie îmi place atunci când deja suntem obişnuiţi unul cu altul , când deja ştim ce-i place şi ce nu celuilalt , când pot să o sun şi la ora 4 dimineața , să o trezesc doar ca să-i spun că mi-e dor de ea şi că vroiam să-i aud vocea, când deja există încredere şi nu mai e aşa mare teama de a pierde. Începuturile sunt frumoase , finalurile sunt triste , dar ce-i la mijloc , mi se pare perfect !

sâmbătă, 14 martie 2015

Femeia !


O femeie are nevoie de gesturi mărunte, care să o facă să se simtă iubită și care să o emoționeze.O femeie are nevoie să i se rostească cuvinte frumoase și calde.O femeie are nevoie să fie îmbrățișată, nu doar atunci când îi e greu, ci mereu.O femeie are nevoie să i se spună că este o forță, că poate trece peste toate, are nevoie să știe că este iubită și admirată.O femeie are nevoie de un timp doar al ei, în care să-și facă micile plăceri, are nevoie să fie răsfățată și să i se respecte libertatea și alegerile.O femeie are nevoie de susținere și de un umăr pe care să plângă atunci când îi e greu.O femeie are nevoie oameni care să-i amintească că este frumoasă așa cum e, că nu e nevoie să facă cine știe ce minuni ca să arate bine, că simplitatea și bunul gust sunt de-ajuns.O femeie are nevoie de atenție și înțelegere.O femeie are nevoie de răbdare și de amintiri pe care să le retrăiască oricând îi plânge sufletul de dor.O femeie are nevoie să evadeze din când în când spre o lume doar a ei, în care să viseze ce vrea ea și în care să-și încarce bateriile.O femeie are nevoie să i se îndeplinească micile capricii.O femeie are nevoie de un suflet pereche, care să o însoțească pe drumul vieții, care să-i demonstreze că o iubește și în ochii căruia EA să fie cea mai frumoasă și specială ființă!

marți, 10 martie 2015

Fara scuze ! Accepta realitatea .


Nu mai incerca sa ii cauti tot timpul scuze pentru motivul plecarii lui , trebuie sa acceptam realitatea asa cum este ea , fara sa aducem noi argumente   pro si contra .
Ceea ce sa intamplat , sa intamplat cu un anumit scop , poate ca e mai bine fara el sau poate nu ,poate ca acum iti este dor de el dar atunci cand era langa tine nu dadeai nici macar 2 bani pe el . 
Ajungem atat de tarziu sa ne dam seama de ceea ceam avut si nu am pretuit asa cum trebuie , ajungem sa regretam foarte mult , doar pentru ca am fost prea naivi si am lasat timpul sa treaca pe langa noi fara sa apreciem ceea ce aveam in acel moment .
Cautam atat de multe scuze , incercand sa ne mintim singuri , doar ca sa ne fie noua bine , ne gandim atat de mult la trecut incat ne afectam atat de mult prezenul , ne afectam pe noi atat si pe cei de preajma noastra .



joi, 5 martie 2015

Timpul vindeca tot ..

   ''Rănile inimii se vindecă cu timpul, dar rămân vizibile cicatricele caracterului ei.''
  

Odata cu trecerea timpului, ranile si durerea dispar , dar nu definitiv. In urma durerii, si regretelor raman cicatrici care nu pot fi observate sau descoperite de nimeni . Timpul le rezolva pe toate , timpul te face sa uiti totul . Cu timpul iti vei da seama ca ai varsat atat de multe lacrimi care nu meritau sa fie varsate pentru nimeni . Tu esti cea mai importanta , dar niciodata nu te-ai gandit la binele tau ,la fericirea ta , te-ai gandit de fiecare data la cei din jur , ca lor sa le fie bine. 
Nu conteaza ca tu i-ai ajutat pe toti iar tu cand ai avut nevoie nu a fost nimeni langa tine , conteaza ca acum esti bine .
Tine minte , fericirea ta este cea mai importanta iar zambetul tau ii poate face pe toti sa isi schimbe parerea despre tine . 
Lasa trecutul in spate , si fa in asa fel incat prezentul sa fie minunat iar viitorul perfect . ♥ 
Nu uita ca undeva , este cineva pus deoparte doar pentru tine , si doar pentru fericirea ta.


miercuri, 4 martie 2015

Atunci cand ..

  Atunci cand nu se indeplineste ceva asa cum ti-ai dorit, tine minte ca viata ta nu dureaza doar o zi .
Tot timpul vei avea parte de esecuri de dezamagiri, de amintiri pierdute si vise regasite.   Atunci cand iti vei aminti ca undeva in trecut ai fost  dezamagit de o persoana care a fost importanta candva iti vei pune intrebarile , unde este ? ce face ? oare este fericit ? .. Atunci vei afla daca visele tale vor deveni realitate sau vor fi doar vise .Vise spulberate intr-o lume atat de mica .
Atunci cand vei simti ca vrei sa plangi dar nu vei mai avea lacrimi iti vei da seama ca undeva in trecut ai varsat prea multe lacrimi ..si ar fi timpul sa iei o pauza , sa zambesti , sa fi tu insati , sa te bucuri de tot ceea ce ar trebui sa te faca sa zambesti .
  Atunci cand vei uita trecutul , inseamna ca esti cu adevarat fericit , iar nimic nu te va mai putea distruge ,