duminică, 6 aprilie 2014

Truth or lie? ..

Oare este adevarat sau este doar o minciuna ? Oare m-a mai pot ascunde de persoanele din jurul meu ?
Cat timp voi mai nega ca sunt bine , ca nu imi pasa , ca am trecut peste , si chiar nu ma mai intereseaza . Oare m-a mint pe mine , sau pe ei ? Ei oare m-a cred , sau doar se prefac ca m-a cred doar ca sa nu mai imi ceara detali .
Nu ,nu stiu , nu stiu daca nu sunt bine , nu stiu daca imi este bine , sau daca imi este rau . In unele momente simt ca imi este atat de bine , dar dintr-o data totul este in ceata , parca fericirea mea se transforma intr-o ceata densa care nu mai dispare , care m-a intristeaza brusc , fara un motiv anume . 
Zambesc , dar in spatele zambetului meu se afla o tristente nedescoperita de mine , si uneori fara motiv , oare exista cineva care sa isi dea seama ca nu imi este bine , ca imi este atat de greu sa neg mereu . 
Poate ca am fost dezamagita de foarte multe ori dar nu stiu daca am invatat ceva din asta , am invatat doar sa imi ascund tristetea , in spatele unui zambet fals , si in spatele unui chip naiv , care mereu a cazut  in plasa celui care mereu ii facea rau ,dar inca continui sa tin la el . 
Cat de bine imi este atunci cand zambesc , dar  este un zambet fals , un zambet in spatele caruia se afla zeci de ganduri si zeci de amintiri . ? 
Nu , nu imi este bine , dar nu am ce sa fac , viata merge inainte , cu bune si cu rele , m-a voi obisnui sa fiu trista dar sa ascund , sa nu stie nimeni motivul , sau alte detalii. 
Tristete sau fericire , tot una este in sufletul meu , ele sunt amestecate , dar poate uneori nu sunt perfect amestecate , dar continui sa zambesc , chiar daca nu imi este bine .